Tylová sukně je jako rozevláté jaro

Tagy:  tyl, tylová sukně, jarní trendy

Sponzorované odkazy:

Tylová sukně je jako rozevláté jaro

Také jste si zamilovaly tylovou sukni a konečně jste dostaly odvahu si jí pořídit? Jenže nevíte jak jí nosit a s čím kombinovat? Je pravdou, že tylová sukně je velmi odvážná a sladit jí se správným oblečením je umění, proto buďte velmi opatrné, ať nepůsobíte, jako že jdete na Halloween party.

Tylová sukněTylová sukně

Tylová sukně může být vyrobena z různých druhů materiálů – tyl, hedvábí, bavlna a nylon. Tyl může být pod textilií nebo naopak na ní. Tyl bývá zvlněný, aby se docílilo načechraného efektu.

Barevné tylové sukně

Tylová sukně a vhodná bunda/sako a botyTylová sukně a vhodná bunda/sako a boty

Růžová tylová sukně

Růžová tylová sukně je určena pro dámy, které milují růžovou a vybírají svěží barvy při vytváření svého outfitu. Úplně nejlepší je velmi krátká délka s gumou v pase. Podle intenzity růžové barvy se volí barva trička nebo svetru a doplňků. Pro dokonalý princeznovský vzhled si dejte do vlasů mašli a výsledek bude naprosto perfektní.

Růžová tylová sukněRůžová tylová sukně

Černá tylová sukně

Na rozdíl od mladistvé až dětské té růžové je černá tylová sukně o něco umírněnější. Tylové volánky můžou být našity na saténové látce, aby se sukně dala nosit na holé tělo nebo na silonky. Velmi dobře vypadá délka nad kolena nebo těsnější délka do půli stehen (takovou délku si mohou dovolit jen dívky se štíhlými stehny). Sukni kombinujte se svetrem v černé barvě. Samozřejmě, že univerzální černá barva se dá párovat s jakoukoliv barvou, ale držte se jen jednoho stylu.

Žlutá kombinaceŽlutá kombinace Růžová kombinaceRůžová kombinace

Bílá tylová sukně

Bílá tylová sukně se hodí pro sestavování party look. V této sukni budete vypadat jemně a nevinně. Hodí se k ní saténová tunika nebo elastický top bez ramínek.

Jak nosit tylovou sukni

Kontrastní kombinace – černá a bíláKontrastní kombinace – černá a bílá Tylová sukně vypadá nejlépe s vysokými botyTylová sukně vypadá nejlépe s vysokými boty

Jelikož je sukně objemná, obvykle vypadá lépe s vrškem na tělo. Pro elegantní vzhled přidejte ještě krátkou bundu.

Moc dobře vypadají kontrastní textury jako kůže, džínovina nebo semiš.

Tyl a denimTyl a denim

Kombinace s krajkou a flitry by mohla být nepřekonatelná.

Boty jsou, jako vždy, důležitou součástí celkového vzhledu. Pokud jste si do této doby ještě nezamilovaly kotníkové boty, teď je ten správný čas. Jestliže vás k tomu ani tylová sukně nepřiměje, obujte si vysoké kozačky na podpatku nebo bez podpatku, ale se zavazováním na tkaničky.

Tylovou sukni nikdy nenoste se zavinovacím svetrem, trikotem, návleky a drdolem, vypadaly byste, jako když jdete z baletu a zapomněly jste se převléci. Abych pravdu řekla, já si ale tylovou sukni v kombinaci s tímto oblečením dokážu představit. Pokud máte cit pro módu, jistě i z těchto věcí dokážete sestavit pěkný outfit.

Článek Tylová sukně je jako rozevláté jaro byl publikován 25. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...