Hodinky Festina – elegance i sportovnější styl

Tagy:  Festina, hodinky, značkové hodinky

Sponzorované odkazy:

Hodinky Festina – elegance i sportovnější styl

Festina je další tradiční značka hodinek. Produkty této společnosti jsou léty prověřené, design odpovídá tradičním požadavkům i módním trendům.

Tradice švýcarské Festiny

Švýcarsko se proslavilo coby země s výbornými hodináři. Není tedy divu, že jedním z nejznámějších a nejtradičnějších výrobců hodinek je právě původem švýcarská společnost Festina. Založena byla již v roce 1902 ve městě La Chaux-de-Fonds. O zhruba 80 později byla Festina koupena Španělem Miguelem Rodriguezem, vlastníkem Lotusu. Společnost se tak stala součástí Festina Lotus S.A. a sídlo přestěhovala do Barcelony. Hodinky se dnes sice již ve Švýcarsku nevyrábějí, původ mají ale stejný jako japonské Citizen.

Vsaďte na klasiku a jednoduchost

Festina je tradiční značkou nabízející klasiku v zaručené kvalitě. Střízlivé a univerzální modely se hodí zejména do pracovního prostředí. Většinou se setkáme s ciferníky tradičních tvarů a barev. Téměř samozřejmostí jsou také kožené řemínky. Celkově hodinky vynikají kvalitním zpracováním. Pokud však od hodinek očekáváte něco víc, určitě sáhněte raději do řad jiných, třeba po hodinkách ve výrazných odstínech.

Klasika a jednoduchostKlasika a jednoduchost

Svěží kombinace bílé a stříbrné

Jestli toužíte po univerzálních hodinkách, ale zároveň takových, které budou moderní a krásné, podívejte se po modelech bílo stříbrných. Tato barevná kombinace je velmi svěží, čistá, zároveň ale perfektně kombinovatelná. Není tedy nutné pořizovat si konzervativní hodinky, pokud chcete univerzální model.

Svěží design v bíléSvěží design v bílé

Kontrasty frčí

Mnoho zajímavých modelů se vyznačuje použitím vysoce kontrastních barev. Často bývá základem černá, kterou doplňující světlejší barvy. Hodinky pak bývají výrazné, ovšem díky nízkému podílu barvy na celku jsou stále vysoce univerzální. Není tedy třeba mít obavy ohledně kombinovatelnosti.

Kontrastům doba přejeKontrastům doba přeje

Kovy mají stále zelenou

Pro mnoho žen je zárukou dobrého výběru sáhnutí mezi modely celokovové. Zde záleží jen na nás, zda si vybereme zlato či stříbro.

Celokovové pokladyCelokovové poklady

Hodinky v barvách

Festina nabízí i modely v jasných barvách. Není tak třeba uchylovat se ke klasice či neutrálním odstínům, radost si můžeme udělat třeba fialovou, růžovou nebo modrou.

Sáhněte po své oblíbené barvěSáhněte po své oblíbené barvě

Pořiďte si multifunkční Festiny

Některé modely hodinek Festina jsou inspirovány sportovními a pánskými modely. Toto můžeme sledovat například u dámských multifunkčních hodinek. Jsou však oproti pánským modelům jemnější, oproti sportovnějším elegantnější.

Multifukce i pro dámyMultifukce i pro dámy

Autorem obrázků je web hodinky.cz

Všechny modely můžete zakoupit zde.

Článek Hodinky Festina – elegance i sportovnější styl byl publikován 7. května 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...