Módní doplněk, bez kterého nelze existovat? Hodinky!

Tagy:  hodinky tissot, tissot, značky, móda, doplňky, trendy, oblečení, luxus, guess, dkny, festina, puma, storm, citizen

Módní doplněk, bez kterého nelze existovat? Hodinky!

Když opomeneme praktičnost kabelek a peněženek, drtivá většina módních doplňků slouží čistě a jenom ke zkrášlění outfitu. Výrazný náhrdelník či štras je sice dokonalou součástí koktejlových šatů, ale bez jeho existence se rozhodně obejdete, to samé lze tvrdit o veškerých náušnicích, prstenech, korálcích a takto bychom mohli pokračovat ještě velmi dlouho. Ovšem i v záplavě nepraktických a mnohdy nic neříkajících šperků, existuje doplněk, který i ten nejobyčejnější model pozvedne na vyšší úroveň, za každých okolností vypadá skvěle a jako bonus vás neustále udržuje v obraze a informaci ohledně času. Řeč je samozřejmě o nepostradatelných hodinkách.

Při vyslovení pojmu hodinky se i malému dítěti vybaví přístroj na měření času, který vlastní téměř každý a někteří jedinci si bez něho připadají doslova jako bez ruky. Ovšem nutno podotknout, že nejsou hodinky jako hodinky. Vedle zastaralých variant s vyměnitelným páskem se můžete setkat s nepřeberným množstvím modelů, které se vzájemně předbíhají v nadstandardních funkcích a dech beroucích designech. Pakliže patříte k těm, kteří hodinky považují za exkluzivní módní doplněk, nechte se inspirovat kousky, ze kterých až přechází zrak.

Když se řekne luxus…

Pod pojmem luxus si lze představit prakticky cokoliv, neboť co člověk, to naprosto odlišné hodnoty, ale v hodinářství jsou symbolem přepychu a kvality švýcarských mistrů hodinky Tissot. Pyšní se jak prvotřídními vlastnostmi, tak překrásným vzhledem, díky čemuž si na své přijde opravdu každý.

Hodinky Tissot jsou symbolem exkluzivity, autor: hodinky365czHodinky Tissot jsou symbolem exkluzivity, autor: hodinky365cz

Pro milovnice módních trendů

Těm, kteří si potrpí na módní výstřelky a veškeré modely automaticky kombinují dle nemalé sbírky prvotřídních hodinek, není třeba příliš popisovat dané funkce jednotlivých kousků, ale spíše vystihnout a zdůraznit počet třpytivých kamínků na ciferníku a velikost zlatého řemínku. Pokud se i vy několikrát za den přistihnete, že vás více než čas zajímá to, jak vám doplněk ladí s topem, rozhodně neváhejte a vyberte si z nových kolekcí značek Guess, Diesel či DKNY, které vaše požadavky splní do posledního puntíku.

Guess pro milovnice módy, autor: hodinky365czGuess pro milovnice módy, autor: hodinky365cz

Do práce, na schůzku či za sportem

Pro ryze praktické jedince, kteří více než model dle posledních trendů potřebují produkt, na který se mohou spolehnout za každých okolností a během jakékoliv aktivity, je rozhodně ideální volbou Puma, Citizen, Storm či například Festina, kteří rozumí zákazníkům všech věkových kategorií a všech zálib.

Model ideální na sport či do přírody, autor: hodinky365czModel ideální na sport či do přírody, autor: hodinky365cz

Článek Módní doplněk, bez kterého nelze existovat? Hodinky! byl publikován 21. dubna 2013 v 19.45 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...