Dámské hodinky – líbí se vám?

Tagy:  hodinky, dámské hodinky, doplněk, šperk, zlaté hodinky, barevné hodinky, plastové hodinky

Sponzorované odkazy:

Dámské hodinky – líbí se vám?

Jestli vám letos ještě stále chybí barevný doplněk, pořiďte si hodinky. Právě barevné hodinky jsou tím pravým, co byste letošní zimu měla mít. Jsou jako stvořené nejen na běžné nošení, ale také na různé festivaly, akce, párty apod. Zkrátka barevné hodinky se hodí snad ke všemu!

Trendy zima

Letošní zima bude hýřit barvami. Oživte si váš šatník veselou a barevnou módou a v neposlední řadě nezapomeňte také na doplňky. Od rukavic, čepic, šálů, nákrčníků, kabelek, tašek, pásků, bot až po šperky a hodinky. Barevné hodinky pořídíte za přijatelnější ceny oproti zlatým nebo stříbrným. Výhodou je, že si jich můžete nakoupit přesně tolik, kolik potřebujete. Co třeba zvolit každý den jinou barvu? Tyto hodinky „za hubičku“ můžete dokonce vyladit i se svým outfitem a nebo je prostě nosit podle vaší momentální nálady.

Model barevných hodinek, autor: TorleyModel barevných hodinek, autor: Torley

Barevná zima

S novými barevnými hodinkami zajisté okouzlíte nejen sama sebe, ale i vaše okolí. Syté odstíny jsou to pravé. Nebojte se ani výrazné oranžové, růžové, jedovatě zelené, fialové nebo rudé barvy. Zapomeňte letošní zimu na nudné a nevýrazné barvy.
Tyto hodinky jsou většinou vyrobeny z plastu a gumy. Bohužel si musí tento módní hit odpustit všichni ti, kteří jsou na tento materiál alergičtí. Doufejme, že vás není mnoho.

Zlato a stříbro

I když jsme se v úvodu zmínili o tom, že letošní zima bude dávat přednost pouze veselým a barevným hodinkám, není tomu až zas tak pravda. I tuto zimu budou moderní zlaté a stříbrné hodinky. Ovšem pozor si musíte dávat na to, jaký typ hodinek vyberete. Zapomeňte na malé, nevýrazné ciferníky a úzké pásky. Hitem budou maxi hodinky s velkými oválnými, kulatými a hranatými ciferníky. Nejlépe uděláte, pokud si zakoupíte třpytivé hodinky, které na první pohled zaujmou.

Luxusní hodinky poseté diamanty, autor: paparutziLuxusní hodinky poseté diamanty, autor: paparutzi

Hodinky jak doplněk – hodinky jako šperk

I když se v dnešní době bez náramkových hodinek dokážeme obejít, obzvlášť díky mobilním telefonům, mějte stále na paměti, že hodinky vám neslouží pouze k tomu, aby ukázaly, kolik je hodin, ale jsou také nesmírně důležitým doplňkem – šperkem. Hodinky jsou neoddělitelnou součástí vašeho outfitu – součástí vás. Moderní jsou např. hodinky, které na první pohled připomínají módní náramek nebo ciferníky posázené diamanty, kamínky, zirkony apod.
Mějte na paměti, že hodinky o vás hodně napoví! Proto vybírejte decentní a přesto výrazné kousky. A že máte opravdu z čeho vybírat! Navíc tento trendy doplněk (šperk) zajisté udělá radost každé moderní ženě.

Hodinky jako šperk, autor: SteinhausenHodinky jako šperk, autor: Steinhausen

Článek Dámské hodinky – líbí se vám? byl publikován 25. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...