Hodinky Casio – sportovní hodinky v novém kabátku

Tagy:  Casio, hodinky, sportovní styl, sportovní móda

Sponzorované odkazy:

Hodinky Casio – sportovní hodinky v novém kabátku

Casio je multinacionální společnost, která vznikla v Japonsku již ve 40. letech minulého století. Záběr Casia je poměrně široký, od kalkulaček, hudebních nástrojů, přes fotoaparáty a řadu dalších výrobků až k hodinkám. Právě díky hodinkám se dostal do podvědomí snad všech. Dodnes se na trhu s tímto produktem udržel, současná nabídka je ale mnohem zajímavější než kdykoliv předtím.

Mohutné stříbrné ve sportovním duchu

Tyto hodinky jako jedny z mála vycházejí z původních modelů. Jejich zpracování však odpovídá trendům a umožňuje lepší kombinování. Již také nejsou tak výrazně sportovní jako dříve.

Stříbrná barva a provedení v kombinaci kvalitní plast a ocel, solární napájení a vodotěsnost, takové jsou atributy tohoto modelu.

K dostání na zde

Modrá je dobrá, v podání Casia ještě lepší

Tento výrazně dámský model patří mezi univerzální hodinky. Velmi snadno si je lze představit s mnoha rozdílnými styly. Nejsou tedy určeny pouze sportovkyním, velmi dobře se kombinují třeba s ležérním oblečením.

Analogický ciferník, kombinace ocelového pouzdra stříbřité barvy a pěkně navrženého koženého řemínku ve světle modrém odstínu, přesně takovými vlastnostmi se vyznačují hodinky pro dámy.

K dostání na zde

Industriální unisex

Tyto v základě bílé hodinky jsou perfektním příkladem moderního unisexového výrobku. Jejich industriální design a zajímavě volené barvy z nich dělají nepřehlédnutelný kousek. Vyrobeny jsou z plastu kombinovaného s ocelí, vodotěsnost nesmí chybět.

K dostání na zde

Jemná ženskost

Ne všechny hodinky od Casia jsou mohutnějšího těla. Třeba tyto výrazně ženské jsou drobnější, spojují krásu kvalitně zpracované ocele a drobných kamínků. Ciferník je vyveden v lehkém odstínu růžové.

K dostání na zde

Mohutné pánské

Tyto hodinky zaujmou svojí mohutností, bytelností. Ciferník na hodinky upozorňuje na první pohled, pouzdro vyrobené z oceli vyniká také výrazným, nepřehlédnutelným zpracováním. Plastový řemínek se k němu velmi dobře hodí. Voděodolnost je zde také samozřejmostí.

K dostání zde

Článek Hodinky Casio – sportovní hodinky v novém kabátku byl publikován 7. února 2011 v 18.15 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...