Hodinky Roxy nikdy nezklamou

Tagy:  hodinky, Roxy, značkové hodinky, módní doplňky, barvy

Sponzorované odkazy:

Hodinky Roxy nikdy nezklamou

Roxy, to je oblíbená značka hlavně mezi vyznavačkami boardové a volnočasové módy. Co se ale týče hodinek, zaujme Roxy snad kohokoliv – mladé generace se sklonem k výrazně neformálnímu stylu, dámy sportovně založené i ženy, které hledají svěží eleganci.

Pestrost barev, materiálů i stylů

Je až k neuvěření, jakou různorodost najdeme u hodinek Roxy. Od svěže zpracovaných elegantních linií přes koukavé hodinky pro mladé generace až po nápadné velké ciferníky, to vše zde najdeme. Samozřejmá je široká paleta barev a materiálů.

Jistotu najdeme v univerzálnosti

Pokud neholdujeme výstřednostem, můžeme si pořídit univerzální hodinky vynikající zajímavým designem a propracovaností. Jistě vedou modely ve stříbrném provedení, řada z nich se může pochlubit spíše bytelnější konstrukcí. Skvěle vypadají ale i hodinky v čistě bílé. Zde si můžeme dovolit třeba i sáhnout po hodinkách jinak sportovního stylu, které však v bílé doslova zazáří. I černou bychom neměli opovrhovat, do některých šatníků se prostě hodí více.

Univerzálně nositelnéUniverzálně nositelné

Barvy a zase barvy

Jednobarevné hodinky v některém ze zajímavých odstínů jsou tím správním módním doplňkem. Jsou veselé, ale ne přespříliš. Mohou skvěle doprovodit nejeden outfit. Hodinky v jedné jediné barvě budou konzervativnější než hodinky pestrobarevné.

Barvy mají zelenouBarvy mají zelenou

Nápisy a vzory frčí

Oblíbené jsou také hodinky s jednobarevným základem, které zdobí nápisy či vzory. Přímo se nabízejí hodinky s nápisy Roxy. Pokud písmenkům neholdujeme, vybírat můžeme mezi různými vzorky a motivy. Fantazii se zde meze nekladou, jejich designéři se tohoto drží alespoň dvojnásob.

Pokud váháte, zda klasiku nebo moderní vzory a ornamenty, sáhněte po jejich kombinaci. Klasická konstrukce ve stříbřité barvě a zajímavě zpracovaný ciferník, přesně to může být správnou volbou.

Užijte si nápisy i vzoryUžijte si nápisy i vzory

Roxy digitálky

Digitální hodinky už dávno nepatří jen sportovcům. Dílny dnešních návrhářů chrlí do světa digitálky všech možných velikostí, barev a stylů. Stačí si jen vybrat. Právě to někdy může být problém, protože nabídka je skutečně zajímavá. V této kategorii nás zaujmou určitě i hodinky Roxy. Pro většinu z nich je typická mohutnost. To rozhodně není na škodu, protože velké ciferníky frčí.

Roxy digitálkyRoxy digitálky

Velké a nápadné

Pro někoho jsou nejlákavější velké výrazné ciferníky. I ty zde jistě najdeme, a to jak v jednoduchém střízlivějším provedení, tak i v pestrých barvách.

Velké a nápadnéVelké a nápadné

Autorem obrázků je web hodinky.cz

Všechny modely můžete zakoupit zde.

Článek Hodinky Roxy nikdy nezklamou byl publikován 4. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...