Luxusní hodinky – originální doplněk pro každý den

Tagy:  Guess, Omega, Citizen, Storm, Festina

Sponzorované odkazy:

Luxusní hodinky – originální doplněk pro každý den

Čas…To je pojem, který je každému z nás znám již od kolébky. Hodina našeho narození, délka vyučovací hodiny, otevírací doba podniků, délka dovolené..Ať chceme nebo ne, čas ovlivňuje naše životy a my se bez něho prostě neobejdeme, tak proč nekontrolovat hodinové ručičky stylově a navíc luxusně? V dnešní uspěchané době mobilních telefonů a počítačů již hodinky zdaleka tak nepředstavují informátora času, jako spíš doplněk naší image. Světoví výrobci a návrháři přináší na trh tisíce originálních kousků, které si pro svou jedinečnost nelze nezamilovat.

Guess

Firma Guess by Marciano funguje v módní branži od roku 1981. Dnes je proslulá převážně dokonalými doplňky ve formě kabelek a šperků, které rok co rok fascinují ženy po celém světě. Hodinky Guess představují kombinaci elegance, vkusu a ojedinělé špetky mladistvosti, díky které nikdy nesplynou s davem.

překrásné dámské Guess hodinky, autor: Om Reema..[KSA]překrásné dámské Guess hodinky, autor: Om Reema..[KSA]

Omega

Švýcarské hodinky Omega patří k třetím nejprodávanějším hodinkám na světě. Díky své vynikající kvalitě je užívali vojáci v první světové válce. Oproti guessu, který si potrpí na dokonalý design, hodinky Omega jsou jednodušší a skromnější vzhledově, avšak daleko účelnější například pro sport. Mezi jeho obdivovatele se řadí třeba tenistka Anna Kournikovová.

univerzální hodinky Omega s mnoha funkcemi, autor: omega-watches-clubuniverzální hodinky Omega s mnoha funkcemi, autor: omega-watches-club

Citizen

Citizen, necelých 80 let stará firma se specializuje na výrobu hodinek pro obyčejné lidi, které jsou jak účelné tak pohledné. Japonská výrobna se nyní soustředí na systém ECO DRIVE, díky němuž se hodinky sami nabíjí a to pomocí světla, ušetříte tak za výměnu baterií a návštěvy u hodináře. Mezi nejprodávanější produkty Citizen patří zlaté dámské hodinky s nejrůznějšími aplikacemi v podobě drahých kamenů.

zlaté dámské hodinky, autor: TheColellazlaté dámské hodinky, autor: TheColella

Storm

Na světě nenajdeme mnoho značek, které by byly proslavené více než Storm a za tímto úspěchem nestojí žádné tajemství. Výrobci se nespecializují pouze na vybranou skupinu, ale snaží se uspokojit poptávku všech lidí nehledě na věk ani národnost. Storm nabízí neotřelé, až futuristické hodinky pro mládež, elegantní kousky pro starší ročníky a nebo funkční pro sportovce. Značka klade důraz na jedinečnost. Podle návrhářů je každý z nás jiný a s odlišnou osobností, proto si u Stormu zaručeně najdeme to své.

futuristické stříbrné hodinky Storm, autor: packetst0rmfuturistické stříbrné hodinky Storm, autor: packetst0rm

Festina

Festina je společnost fungující více než 100 let se sídlem v Barceloně. Nejpoužívanějšími materiály jsou ocel a kůže, proto působí hodinky Festina velmi neotřele a nápaditě. Pokud bychom v archivu hledali hodinky digitální, neuspěli bychom, firma se drží ,,ručičkové'' tradice a přesto je stále populární po celém světě.

dámské i pánské hodinky Festina z oceli, autor: itwuzcrypticdámské i pánské hodinky Festina z oceli, autor: itwuzcryptic

Článek Luxusní hodinky – originální doplněk pro každý den byl publikován 23. září 2011 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...