Spodní prádlo – kousky, které vám nesmí chybět

Tagy:  spodní prádlo, podprsenky, erotické prádlo, prádlo, pánské prádlo, boxerky

Spodní prádlo – kousky, které vám nesmí chybět

Spodní prádlo sice není obvykle vidět, i přesto je často vybíráno s pečlivostí. To je velmi dobře, protože aniž bychom si to někdy uvědomovali, podílí se významným způsobem na utváření našeho vzhledu.

Spodní prádlo je mocné

Možná si vzpomenete na jeden ze starších dílů seriálu Sex ve městě, kde Miranda v ne příliš příjemné chvíli zjistila, že vlastně celý život nosí špatnou velikost podprsenky. Nebýt nekompromisní prodavačky, asi by se to nedozvěděla nikdy. Nespoléhejme tedy na to, že se někdy možná setkáme s takovou znalou a neodbytnou dámou. Podprsenka, správná velikost a tvar jsou totiž alfou omegou všeho. Každá si musíme pečlivě vyzkoušet, co nám nejlépe sedne. Kromě toho však musíme také myslet na to, jak se daný kousek hodí do našeho šatníku.

Zelenou bychom měli dát hlavně hladkým kouskům v tělové barvě, které budou nejlepší volbou pod nejen průsvitné svršky. Do dekoltu se zase dobře hodí vkusná podprsenka s krajkou. Jestli černá nebo barevná, to je již na každé. Také různé řešení dekoltu a ramínek pomůže k tomu, aby spodní prádlo bylo druhou kůží.

Podprsenka S24952Podprsenka S24952

Výběr plavek aneb s křivkami ven

Blíží se plavková sezóna a tak přichází na řadu otázka, jak ji vyřešit tento rok. Plavky je třeba vybírat stejně pečlivě jako spodní prádlo. Zapomeňme na neforemné nevýrazné kousky a raději sáhněme po vypracovaných modelech. Ty totiž pomohou vyzdvihnout a zdůraznit naše přednosti, naopak dokážou potlačit to, co bychom ani tolik ukazovat nechtěly. Moderní materiály a chytré střihy nás doprovodí na cestě za sexy křivkami.

Nezapomínejme na pány

pánské prádlo si zaslouží hodně pozornosti. Jistě chceme mít naše protějšky přitažlivé. V poslední době se stále drží na výsluní boxerky. Jejich pohodlnost ženy těžko ocení, zcela s jistotou však dokážou uznat, že z hlediska vzhledu jsou boxerky to pravé pro mnoho mužů.

U boxerek máme na výběr z mnoha barev a vzorů, osvědčenou klasikou jsou však stále bílé, černé a šedé modely se silnou gumou. Exhibicionistům, a nejen jim, se mohou líbit také červené nebo purpurové kousky.

Není erotické prádlo jako erotické prádlo

Rozhodně není od věci podívat se i po nějakém tom erotickém prádle. Zapomeňme na laciné kousky, které známe z filmů nebo výloh. Erotické prádlo totiž může být velmi vkusné a skutečně lichotivé. Klasikou je černá krajka a průsvitné materiály, třeba v kombinaci se saténem či sametem. Šampaňská, purpurová nebo vínová jsou také vsazením na jistotu.

Základem vkusného erotického prádla je kvalitní materiál a pečlivé zpracování. Také bychom se měly vyhnout většině lesklých materiálů, kromě saténu, samozřejmě.

Článek Spodní prádlo – kousky, které vám nesmí chybět byl publikován 6. května 2011 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...