Tamaris, obuv, která vás chytne a nepustí

Tagy:  Tamaris, boty, obuv, baleríny, podpatky, žabky, sandále, oxfordky

Sponzorované odkazy:

Tamaris, obuv, která vás chytne a nepustí

Nejedna žena ví, co je to slabost pro boty. Pokud stále patříte mezi ty, které netuší, o čem je řeč, možná vám to přiblíží značka Tamaris. Tato sezóna se rozhodně povedla.

O Tamarisu

Značka Tamaris je součástí velké německé skupiny Wortmann Schuh-Holding. Základy této společnosti byly položeny v roce 1967 v Detmoldu. Postupně skupina připojovala další firmy a zakládala vlastní dceřiné společnosti a tím se její portfolio produktů rozrůstalo, samozřejmě narůstala i její moc. Do Čech se oficiálně Wortmann dostal v roce 1998.

Filosofií společnosti je nabídnutí perfektního produktu klientovi, což vede od vhodně zvoleného materiálu a kvality zpracování až po špičkový design.

Letní modely v pohodlném vydání

Pulty jsou plné žabek, sandálí a pantoflíčků, které zaujmou svým provedením. Letní bota však nesmí být pouze krásná, zásadní je totiž nositelnost. Klasické žabky s minimem použitého materiálu nejsou příliš dobrou volbou, noha se při jejich nošení zbytečně namáhá. Daleko lepší jsou žabky, které mají více různých pásků, případně nabídnou také páseček na jiné části nohy, třeba u kotníku. Samozřejmostí je různé zdobení, ať už přírodními materiály nebo třeba textilními květy.

Na léto perfektníNa léto perfektní

Na party s podpatky

Na letní party se hodí vysoké podpatky. V mnoha podobách jsou však nenositelné, proto musíme myslet na celkové řešení boty. Ideální je takový tvar, který umožní upevnění celé nohy a zajistí tak potřebnou stabilitu. Silnější pásky jsou pro tento účel jako stvořené.

Pro letní party jak dělanéPro letní party jak dělané

Klasika nově

Mnoho klasických modelů léta důkladně prověřila. Nyní se s nimi můžeme setkat po sté, ovšem v novém kabátě. Ať už si vybereme balerínky nebo třeba oxfordky, nový design nás nadchne. Kromě toho, že jsou stále elegantní botou, nabídnou příjemné pohodlí.

Klasika v novémKlasika v novém

Přírodním tónům ano

Přírodní tóny letí i tento rok, zrovna jako modely skrývající kotníky. Opět to nahrává pohodlí, často pomohou vykouzlit i svůdně dlouhé nohy.

Kotníčkové modely v přírodních tónechKotníčkové modely v přírodních tónech

Přepracované sportovní

Tyto modely vycházejí ze sportovních plátěnek. Použit však byl jiný materiál, který botě propůjčuje úplně jinou tvář. Některé jsou hrubší, jiné jemnější, všechny povedené.

Sportovně a s nápademSportovně a s nápadem

Sladké barvy

Léto je prostě obdobím krásných veselých barev. Není tedy důvod, proč si nedopřát botky ve výrazné barvičce. Ano, nebudou naprosto univerzální, ale v létě na ně budeme mít zaručeně chuť. Tak proč si je nedopřát?

Sladké barvy nejsou pryčSladké barvy nejsou pryč

Autorem obrázků je Tamaris.de

Článek Tamaris, obuv, která vás chytne a nepustí byl publikován 7. června 2011 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...