Svět bot aneb vykročte tou správnou botou

Tagy:  pánské boty, dámské boty, dívčí boty, chlapecké boty, obuv, kozačky, dětské boty, kotníkové boty, kotníčkové

Svět bot aneb vykročte tou správnou botou

Už víte, v čem vykročíte do podzimu? Zvolíte sportovní obuv, mokasíny, lodičky, baleríny nebo kotníčkové boty? Ať už si vyberete jakoukoliv „post-letní“ obuv, určitě vyberete tu správnou.

Svět bot

Svět bot je největší český e-shop s obuví. Jestliže hledáte vhodnou obuv pro vás, manžela, chlapečka nebo vaší dceru, navštivte tyto internetové stránky, které vám přináší desítky známých značek. V pohodlí domova vybírejte boty pro každou příležitost. Naprostou bombou je také garance nejnižší ceny. Co to znamená? Pokud najdete někde jinde (na internetu) nižší cenu za boty, které jste si na stránkách svetbot.cz vybrali, dostanete ještě minimálně slevu o 3%. Nově registrovaní zákazníci mohou využít slevu 10% na nákup, a co zajisté oceníte, je poštovné zdarma při nákupu nad 1000,– Kč. Nákup ve světě bot se určitě vyplatí.

Značková a kvalitní obuv

Milovníci kvalitní značkové obuvi mohou využít přehledné rozdělení bot dle nabízených značek. Mezi nejprodávanější patří např. Bugatti, s.Oliver, Mustang, Tamaris, Peddy, Tom Tailor, Vans, Marco Tozzi a mnoho dalších.
Boty jsou rozděleny také do různých kategorií. Ať už do dámských, pánských, chlapeckých, dívčích a dětských, tak i na sportovní, balerínky, kotníčkové, kozačky, pantofle apod.
Nákup je vám plně k dispozici a navíc je obohacen též o kvalitní přípravky pro ošetřování obuvi – impregnace, krémy, přípravky na čištění obuvi, vložky do bot, čistící a leštící houbičky, lžíce na obouvání …

Podzimní obuv pro dámy

Kotníčkové boty jsou stejně jako loni, tak i letošní podzim nejoblíbenějším typem dámských bot. Dají se nosit na podzim, na jaře a některé dokonce i v zimě. Navíc se hodí jak k sukni, tak i ke kalhotám nebo džínům. Dokonce i dlouhé legíny nebo punčocháče vypadají k těmto botám božsky. Pouze tedy v tom případě, že na vás legíny vypadají skvěle, protože tento typ oblečení nesluší každé postavě.
Boty si můžete vybrat s podpatkem i bez něj, slim podrážkou nebo i s platformou. Tento rok budete dokonalá v botách ani ne příliš s kulatou nebo ostře špičatou přední částí. Zkrátka něco mezi tím.

Kozačky

Sexy boty aneb kozačky dokáží z každé ženy vykouzlit přitažlivou a elegantní dámu. Pokud jste menšího vzrůstu, zvolte raději typ na podpatku. Kozačky vám pak opticky protáhnou postavu. Jestliže jste naopak poněkud vyšší a nechcete vaší dlouhou postavu zvýrazňovat, zvolte klasické podrážce nebo bez výrazného podpatku. Kozačky vám budou dokonale ladit k legínám, dlouhým svetrům, krátkým sukním, různě barevným punčocháčům a k mini kraťasům.

I vy můžete být letošní podzim za hvězdu. Stačí jen otevřít internetový obchod s obuví a vybrat si boty dle vašeho přání.

Zdroj fotografií: svetbot.cz

Článek Svět bot aneb vykročte tou správnou botou byl publikován 23. srpna 2013 v 15.45 v rubrice Boty. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...