Luxusní spodní prádlo – neoddělitelná součást každé ženy

Tagy:  Spodní prádlo, luxusní prádlo, Triumph, Andrie, Victoria's Secret

Luxusní spodní prádlo – neoddělitelná součást každé ženy

Spodní prádlo je součást našeho každodenního oděvu, bez které se neobejdeme. Stejně tak, jako se rády krásně oblékáme, navštěvujeme kadeřnické salony a tvrdě cvičíme v posilovnách, většina z nás si potrpí na nákupy spodního prádla. Pro někoho je nejpohodlnější bavlněné prádlo v tělové barvě, jiné dámy dají přednost sexy krajkám, které ocení i jejich muž, avšak každá z nás si může dopřát trochu luxusu v podobě exkluzivního kompletu od předních výrobců spodního prádla, díky němuž se budeme i my cítit jako celebrity!

Proč luxusní prádlo

V první řadě je luxusní spodní prádlo zaměřeno na materiál, který se skládá z prvotřídního saténu, jemné krajky a nepochybně i z bavlny. Příjemný a skvěle padnoucí materiál je u značkových výrobků zaručen, proto je jejich cena také vyšší než u obyčejných výrobců. Druhým bodem při výběru luxusního spodního prádla je design. Světoví návrháři čerpají ze svých sbírek a přinášejí na prodejní pulty originální kousky v unikátních barvách a tvarech, kvůli kterým stojí za to sáhnout hlouběji do kapes. Nejenom, že je značkové prádlo na pohled krásnější než jiné diskontní zboží, ale díky kvalitním materiálům vydrží podstatně déle pružné a zachovalé.

Triumph

Triumph patří mezi legendy a nejproduktivnější fabriky v oboru spodního prádla vůbec. Vznik firmy se traduje od roku 1886, což potvrzuje její stabilitu na konkurenčním trhu. V dnešní době nabízí spotřebitelům hned osm kategorií spodního prádla obsahující prádlo na běžný den, sportovní, sexy, pro budoucí maminky, noční košilky i župany. V každém odvětví se soustředí na účel, pro který je prádlo určeno, například prádlo určené pro běžné, každodenní nošení je z hladkého materiálu, s vysokým podílem bavlny. Triumph se také pyšní používáním duté prodyšné pleteniny, která při praní ani nošení nežloutne. Prádlo této značky uspokojí i náročné zákaznice a je za přijatelné ceny.

sexy prádlo Triumph, autor: C. Augustosexy prádlo Triumph, autor: C. Augusto

Andrie

Firma, sloužící na trhu od roku 1994, poskytuje širokou škálu prádla jak pro ženy tak pro muže. Její specializací jsou převážně spodní díly, podprsenky nabízí spíše sportovní a účelové. Co se kalhotek a trenek týče, designeři používají nejrůznější materiály, kombinace barev a střihů. Jako většina světových firem se snaží zákazníkovi vyhovět po všech stránkách a proto se od roku 2002 zaměřila na módu pro mladé, která je za velice přijatelné ceny. Andrie je důkazem, že kvalitní spodní prádlo si může dovolit každý.

Victoria's Secret

Americká značka je celosvětově proslulá jedinečnými kolekcemi z kvalitních materiálů a překrásných barev. U nás je jen několik málo kamenných obchodů, převážně v Praze, ale zboží lze zakoupit s menší přirážkou na internetových stránkách. Viktoriino tajemství klientkám slibuje neotřelé kousky, ve kterým se každá žena či dívka bude cítit zcela mimořádně.

originální komplet od Victoriaoriginální komplet od Victoria's Secret, autor: Dr. Ayesha

Článek Luxusní spodní prádlo – neoddělitelná součást každé ženy byl publikován 21. září 2011 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...