Podzimní a zimní barvy 2011-2012

Tagy:  barvy, trendy podzim, trendy zima, trendy 2012

Sponzorované odkazy:

Podzimní a zimní barvy 2011-2012

Návrháři pro nadcházející chladné období kombinují jasné barvy s neutrálním jádrem, což představuje naprosto úžasné umělecké dílo. Inspirujte se hlavně přírodou, květinami, chladem i žhavým plamenem.

podzimní a zimní barvy 2011–2012podzimní a zimní barvy 2011–2012

Bambus

bambusbambus

Odstín inspirovaný bambusem přináší do sezóny závan teplého vzduchu a špetku exotiky. Tato žlutá barva se zelenkavým nádechem si dozajista získá vaši přízeň.

Ohnivý plamen

žhavý plamenžhavý plamen

Červený sálající plamen je tradičním podzimním tónem, vyzařuje teplo ohně a ve vás se tak probouzí pocit, že právě díky tomu vás to oblečení zahřeje. Ohnivý plamen kombinujte k kávovým likérem pro klasický vzhled nebo zimolezem pro docílení retro stylu.

Zimolez

zimolezzimolez

Dynamický zimolez bude tečkou na závěr každého outfitu. Tato hravá, červenorůžová barva vhodně doplňuje kávový likér a nugát. Pro více intenzity použijte bambus.

Plaměnka

plaměnkaplaměnka

Plaměnka vnáší do neutrálních barev sezóny notnou dávku dramatičnosti. Kombinovat ji můžete s cedrem, temnou modrozelenou nebo kávovým likérem. Vzrušující je také kombinace plaměnky se zimolezem nebo bambusem, to jsou kombinace inspirované Matkou Přírodou.

Cedr

cedrcedr

Cedr je univerzální barvou evokující svěžest chladné mlhy v temném lese. V cedru a temně modrozelené budete v souladu s přírodou, kdežto sofistikovaně a nadčasově působí kombinace cedru s plaměnkou nebo orchidejí.

Temně modrozelená

temně modrozelenátemně modrozelená

Při pohledu na temně modrozelenou barvu ucítíte její sílu a hloubku. Barva byla inspirována tajemnými oceánskými hlubinami, které aktivují fantazii a touhu zjistit co skrývají. Neutrální a nevtíravé spojení je temně modrozelené barvy s cedrem, nadčasová je pak kombinace temně modrozelené se zimolezem.

Kávový likér

kávový likérkávový likér

Dovedete vůbec představit zimu bez teplého kávového likéru? Já absolutně ne. Letos si tento delikátní tón vychutnáme i na oděvu. Dekadentní kávový likér přináší pocit elegance a je navíc pikantní alternativou základní černé barvy.

Nugát

nugátnugát

Další lahodnou barvou je nugát, jenž představuje plynulý přechod od letní velbloudí. Neutrální nugátovou barvu párujte s plaměnkou, žhavým plamenem nebo zimolezem. Orchideji a dalším šedým tónům se vyhněte, působí mdle.

orchidejorchidej

Článek Podzimní a zimní barvy 2011-2012 byl publikován 8. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...