Džínová sukně – nesmrtelný módní hit

Tagy:  Minisukně, Džínové sukně pod kolena, Kreativnější modely,

Sponzorované odkazy:

Džínová sukně – nesmrtelný módní hit

Jestli patříte mezi fanoušky univerzálního oblečení, jste na správné adrese. Džínové sukně lze v módním průmyslu zařadit mezi nejúčelnější vynálezy, díky nejrůznějším střihům, odstínům barev a velikostí jsou více účelné a vyhovují takřka každé postavě. Čeká vás pohovor rozhodující o vaši kariéře? Chcete ohromit partnera na romantické večeři? Jdete si udělat radost do nákupního centra? Džínová sukně vám bude tím nejlepším pomocníkem v oblasti pohodlí i skvělého dojmu.

autor: houseoffraserautor: houseoffraserautor: dolcegabbanaautor: dolcegabbanaautor: forever21autor: forever21

Minisukně

V těchto horkých letních dnech je džínová sukně ideálním výběrem jak se cítit příjemně a stále šik. Mladší generace si oblíbily minisukně, ty zdůrazní štíhlé, opálené nohy a díky džínovině, která drží tvar za každého počasí, zabrání nechtěnému odhalení intimních partií a spodního prádla. K oblíbeným variantám mini patří nejrůznější aplikace v podobě kamínků, flitrů či volánků. K minisukni je nejvhodnější top výrazných barev a nápaditých střihů.

autor: allsaintsautor: allsaintsautor: jades24autor: jades24

Džínové sukně pod kolena

tento střih využijí převážně ženy pokročilejšího věku či plnějších tvarů. Nemusíte mít obavu, že by vaše image ztratila na přitažlivosti, džínové sukně pod kolena dokonale zpevní a obepnou hýždě a stehna, což působí elegantním a při tom stále pohodlným dojmem. Druh těchto sukní se hodí jak do kanceláře v kombinaci s halenkou či stylovým topem, tak na schůzku s přáteli a nebo na večeři ve dvou. Vybrat si také můžete z rozmanitých barev od bílé, přes světle vyšisovaně modrou, až po temně černou. Záleží jen a jen na vašem vkusu a fantazii.

autor: coldwatercreekautor: coldwatercreekautor: loftautor: loftautor: macysautor: macys

Kreativnější modely

Pokud jste zastánce originálního vzhledu a kombinace sukně, triko vám přijde příliš fádní, máme pro vás několik typů jak zaujmout okolí a nesplynout s davem. Patříte-li mezi milovníky džínoviny a nechcete svou módu měnit ani v chladnějších podmínkách podzimu či zimy, vytvořte si vlastní variace střihů a skvostných doplňků. Minisukni zkombinujte se silonkami nebo punčochami všelijakých barev dle vlastního gusta a nebojte se ani výrazných vzorů, například černé silonky s květinovým motivem působí zajímavě a neotřele. Silonky a punčochy je nejlepší volit spolu s kabátkem, kabelkou a obuví, abyste nehrála všemi barvami a nepůsobila tak jako cirkusový klaun, džínovina je sama o sobě dost výrazný prvek.
Dnes již návrháři běžně džínovinu zahrnují do svých kolekcí a tak vznikl zcela unikátní trend. Džínové pouzdrové šaty v délkách od mini po elegantní po kolena jsou perfektní volbou pro firemní večírek a party. Šaty dozdobte decentními šperky a psaníčkem v barvě bot. ,,Koktejlky´´ a večerní róby mnohdy krášlí džínové aplikace, které dají danému modelu ten správný šmrnc. Zkuste vyzkoušet tyto nápadité typy, buďte svá a jedinečná stejně tak jako nesmrtelná džínová sukně.

autor: blueflyautor: blueflyautor: bloomingdalesautor: bloomingdalesautor: bcbgautor: bcbgautor: Iasosautor: Iasos

Článek Džínová sukně – nesmrtelný módní hit byl publikován 19. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...