3SUISSES / katalog podzim/zima 2011-2012

Tagy:  3suisses, katalog, podzim zima 2012, trendy

Sponzorované odkazy:

3SUISSES / katalog podzim/zima 2011-2012

3SUISSES přináší také do Česka exkluzivní francouzský styl v extravagantní, elegantní a vysoce trendy verzi. V oblečení, které si v katalogu vyberete, se můžete cítit jako francouzská filmová hvězda. Francouzský styl je společně s italským stylem stále silně ovládá svět módy, protože být elegantní a šik stejně jako Francouzky, je snem každé z nás. Pojďme nyní společně zalistovat ve francouzském šatníku.

Béžová

módní béžovámódní béžová béžový dlouhý svetrbéžový dlouhý svetr béžový rolák a vestabéžový rolák a vesta

Pro nadcházející mrazivou sezónu si pořiďte alespoň jeden béžový kousek do svého šatníku. V katalogu najdete mnoho zajímavých šatů v romantickém stylu, doplněné volánky nebo tuniky s mašlí v tělové barvě. Všechny oděvy v béžových odstínech působí něžně a smyslně. Alternativou béžové barvy vám mohou být pudrové odstíny. Ráda bych upozornila na zajímavou kombinaci rezavě béžového roláku s dlouhou chlupatou vestou, celý outfit působí bohémsky a bude hitem zimní sezóny.

Francouzský půvab

Další linie z katalogu a také dalším zimním trendem je francouzský půvab je ve znamení noblesy, přirozenosti a osobitosti. Prohlédněte si sofistikované modely propracované do nejmenších detailů a možná jeden model skončí ve vaší skříni připraven na chladnější zimní dny. Francouzky ví, že nemusí vlastnit za každou cenu poslední módní trend, důležité je, abyste se v modelu cítily samy sebou. Ani ten nejúžasnější model, ve kterém se nebudete cítit sama sebou, z vás nikdy neudělá famme fatale.

La Grande DameLa Grande Dame

Všimněte si prvků, které jsou zdánlivě nesourodé a módní designéři je dokázali nenásilně spojit do jednoho modelu, výsledkem je naprosto originální módní kousek, který dýchá historií. Inspirujte se jejich nápadem a kombinujte modely značkové a neznačkové nebo trendové a loňské. Vytvořte si také svou vlastní módu, vždy ale ve znaku jednoduchosti a decentnosti, protože „méně je někdy více“.

Klíčové prvky, na které se zaměřte

  • Saténové halenky s vázankou
  • Tylové květinové šaty
Tylové šatyTylové šaty
  • Šaty z 20. let připomínající spodničku
  • Žakárové šaty
Žakárové šatyŽakárové šaty
  • Dlouhá kožešinová vesta v bohémském stylu
  • Kožená vesta s kožešinou
  • Letecká bunda
  • Široké kalhoty s vysokým pasem
  • Tenké pásky umístěné vysoko v pase

www.3suisses.cz

Článek 3SUISSES / katalog podzim/zima 2011-2012 byl publikován 12. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...