Kožené kalhoty - podzimní trend

Tagy:  kožené kalhoty, koženkové kalhoty, Mango, Newyorker, 3suisses

Sponzorované odkazy:

Kožené kalhoty - podzimní trend

Stylové kožené kalhoty budou trendem číslo jedna podzimní sezóny. Věřte své intuici a smyslu pro módu, jež vám napoví s jak kožené kalhoty kombinovat. Pokud nahlédneme na známá světová mola, zjistíme, že nejlépe však vypadají s kožešinovou vestou, leteckou budou a pleteninou.

Rock´n´Roll

R´n´R – Isabel MarantR´n´R – Isabel Marant R´n´R – Bottega VenetaR´n´R – Bottega Veneta R´n´R – BalmainR´n´R – Balmain

Rock´n´Rollový outfit je většinou složený z kožených kalhot, které by měly být zdobeny zajímavými stehy a zipy, vyjádří se tak drsný vzhled. Ti, kteří hledají elegantní Rock´n´Rollový styl se mohou rozhodnout pro kožené kalhoty připomínající legíny s elegantními boty a koženou nebo vojenskou bundu.

Minimalistický styl

Minimalist – ChloeMinimalist – Chloe Minimalist – Costume NationalMinimalist – Costume National

Čistá linie a elegantní vzhled představují novou dimenzi kožených kalhot představených na módním mole. Jde o spojování elegantního stylu s běžným nebo kancelářským oblečením, což poskytne aktuální trend v mezích kosmopolitní a městské elegance.

Ve stejné minimalistické linii zůstává i spojení lehce extravagantního a neformálního vzhledu, s nádechem dramatické třídy. Svůj půvab a styl předvedete prostřednictvím barevných nebo elegantně černých kožených kalhot s hedvábnou košilí objemné textury nebo za pomoci dalších klíčových prvků sezóny, jak jsou kožešina nebo samet.

Goth Chic

Goth – Ann DemeulemeesterGoth – Ann Demeulemeester Goth – Gareth PughGoth – Gareth Pugh

Možná tomu nebudete věřit, ale tyto stylové kousky z Goth stylu nabízejí sofistikovaný vzhled. Dokonalou kombinaci tvoří kožené kalhoty a krátké kožené rukavice, které jsou velice chic. Neméně ocenitelný vám v zimě bude i delší kožený kabát, ten však vyžaduje notnou dávku odvahy.

Alternativa: Kožené legíny

Kožené legíny se poprvé objevily v roce 2008, doplňovaly se botami s vysokými podpatky nebo balerínami. Nyní byly představeny společně s koženými kalhotami jako jejich alternativa.

Jak nosit

  • s nadýchanou tunikou
  • s delší halenkou, na bocích přepásanou
  • s bavlněným tričkem
  • s lodičkami na vysokém podpatku

Několik rad jak nosit kůži

Nyní přichází správné období pro nošení kůže. V létě byste se v ní potily, ale v zimě krásně zahřeje.

Kůže se nehodí pro každou příležitost, protože je příliš vyzývavá a sexy.

Doporučuje se nosit pouze jeden kožený kousek, i když letos se na módních přehlídkách objevuje i spojení kožené kalhoty s koženou bundou. Kde koupit kožené kalhoty

Mango

Mango – béžovéMango – béžové Mango – hnědéMango – hnědé

www.mango.com

Newyorker

Newyorker – červenéNewyorker – červené

www.newyorker.de

3suisses

3suisses – černé3suisses – černé

www.3suisses.cz

Článek Kožené kalhoty - podzimní trend byl publikován 5. září 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...