Trend - Elegantní městský styl

Tagy:  městský sty, urban, Bus Urban Wear

Sponzorované odkazy:

Trend - Elegantní městský styl

Elegantní městský vzhled evokuje něco silně ženského, rafinovaného, skoro až provokativního, ale zároveň hrdého. Díky sportovním prvkům a nápaditým potiskům docílíte určité svěžesti. Co nesmí chybět, jsou kožené doplňky.

Bus Urban Wear 1Bus Urban Wear 1

Pro elegantní městský styl je určující decentní ženskost, je inspirován Hollywoodem ve 40. letech, možná proto se v něm objevuje i rafinovaná elegance. Základem jsou dokonale kvalitní látky jako kašmír, hedvábí aj.

Elegantní městský styl není v žádném případě nudný. Jak by jen mohl být s tóny norka, kůže a kašmírem. Znovu zmiňuji, s tóny norka a kůže. Originální budete i v umělé kůži.

Kožešinové vestyKožešinové vesty

Krátké kožešinové kabátky v béžových tónech.

Extravagantní fialový kožešinový kabátekExtravagantní fialový kožešinový kabátek

Tvídové pláště a kabátky hranatých tvarů, jsou měkké a pohodlné, proto jsme si je oblíbili i letos.

Úzké tužkové sukně a slim džíny v délce nad kotníky.

Bus Urban Wear 3Bus Urban Wear 3

Dlouhé pletené svetry a legíny v jednoduchých barvách, nejlépe černé.

Dlouhé perly kolem krku (nejlépe Chanel), to je klasika. Černé šaty nebo svetr přímo vybízí vyplnit velký prostor korály.

Šifonové a hedvábné šaty s jemnými potisky. Neuvěřitelně dokonalá kombinace je těchto šatů s dlouhými rukávy a kožešinová vesta.

Vázačky není výsadou jen mužů. U žen působí elegantně a zároveň sexy. Zapomeňte na černou nebo tmavě hnědou barvu a trochu se odvažte.

Ruce v zimě hodně trpí, proto si je hodně mažte krémem a hlavně je oblékejte. Trendy hlásají dlouhé kožené rukavice nebo kožešinové štoly.

Boty, botky, botičky .. letos budou šik lodičky a kozačky s řemínky

Boty s řemínkyBoty s řemínky

I v zimě přece svítí sluníčko a jak ostře. Pokud jste to již v létě neudělaly, rychle si jděte koupit velké sluneční brýle. Možná ještě stihnete nějakou zajímavou slevu.

BUS URBAN WEAR

Bus Urban Wear je portugalská módní značka, ze které se můžeme těšit i v České republice. Kolekce jsou navrhovány tak, aby byly jedinečné, prolíná se v nich všestrannost a inovace. Městský styl v této značce odráží intenzivní společenský život v rychlém tempu. Prioritou je nejlepší denim, kvalitní střih a aktuální trend.

Bus Urban Wear 2Bus Urban Wear 2 Bus Urban Wear 4Bus Urban Wear 4 Bus Urban Wear 5Bus Urban Wear 5 Bus Urban Wear 6Bus Urban Wear 6

Městský styl je určen pro všechny, kdo se chtějí cítit pohodlně, přesvědčivě a jedinečně.

Zdroj: www.polyvore.com, www.thelabelfinder.com

Článek Trend - Elegantní městský styl byl publikován 17. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...