Jarní trend – metalické odlesky

Tagy:  metalické odlesky, kovy, šperky, bižuterie, doplňky, obuv, kabelky, oblečení, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Jarní trend – metalické odlesky

S novou sezónou obchodní domy vždy zaplaví zbrusu nové módní trendy, podle kterých se každá nákupní maniačka a milovnice trendů, měla zarputile držet. Letos vedou pestrobarevné outfity v čele s pastelovými barvami, puntíky, proužky, květy, ale v neposlední řadě také metalické odlesky, které jsou žhavé, sexy a kupodivu nositelné ve dne i v noci.

Boty jako ze zlata

Chcete si na jaro a léto pořídit zajímavé sandálky, které rozzáří celý outfit a dodají vám šmrnc? pak si pořiďte takové, které hází zlatavé metalické odlesky, jako byste je právě utkali ze slunečních paprsků. Sehnat obdobné varianty nyní můžete v kamenných prodejnách Deichmann, Reno, Humanic, CCC a nebo Baťa.

Boty jako ze zlata, autor: mytheresaBoty jako ze zlata, autor: mytheresa

Romantika na horké odpoledne

Některé jarní dny připomínají spíše ty letní a proto se rozhodně nemusíte bát odhalit nohy a ukázat svou sexy štíhlou postavu. Pokud si potrpíte na jednodušší modely a raději experimentujete s barvami nebo materiálem, vyzkoušejte tento unikátní model od River Island, který je sázkou na jistotu a v kombinaci se zlatými doplňky v něm můžete strávit romatické odpoledne a následně protancovat celý večer.

Pohrajte si s motivy, autor: riverislandPohrajte si s motivy, autor: riverisland

Kabelka s odlesky

Kabelek není nikdy dost a obzvláště ne takových, které zaujmou na první pohled. Pokud vám v šatníku doposud chybí doplněk s metalickými odlesky, tato kabelky prostě musí být vaše! A že je nepraktická a příliš výrazná? Nosit ji můžete jak ke koktejlovým šatům, tak k džínám!

Kabelka s odlesky, autor: monnierfreresKabelka s odlesky, autor: monnierfreres

Odvážný outfit

Kabelka, boty a jakékoliv doplňky v metalických tónech jsou crazy kouskem, který oživí outfit, ale metalická košile je opravdu jen pro ty nejodvážnější jedince. Pokud se vám tento model zamlouvá a umíte jej nosit, nezapomeňte omezit šperky a zvolit jednodušší zbytek oděvu, protože košile působí jako ústřední prvek celého ,,looku".

Košile pro odvážlivce, autor: mytheresaKošile pro odvážlivce, autor: mytheresa

Nenápadný prvek

Kdo říká, že z vás metalické tóny musejí koukat na sto honů? Bohatě vám postačí vsadit na jednoduchý prvek, který na sebe v pravou chvíli nenápadně upozorní a přitom nechá vyniknout i zbytku outfitu, kterým jistě bude nápaditá kabelka a sexy džíny.

Buďte kreativní, autor: cogglesBuďte kreativní, autor: coggles

Metalické šperky

A závěrem samozřejmě nesmíme opomenout vyzdvihnout krásu metalických šperků, které na jaře najdete snad ve všech obchodech s módou a bižuterií. Pozor ale dejte na překombinovanost outfitu. Pokud chcete pracovat s metalickými odlesky, musíte postupovat opravdu opatrně, abyste ve výsledku nepůsobili jako cirkusoví klauni.

Metalické šperky nesmí chybět, autor: monnierfreresMetalické šperky nesmí chybět, autor: monnierfreres

Článek Jarní trend – metalické odlesky byl publikován 23. dubna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...