5 tipů na stylové sluneční brýle

Tagy:  sluneční brýle, doplňky, móda, oblečení, trendy, nakupování

Sponzorované odkazy:

5 tipů na stylové sluneční brýle

Módní doplňky jsou nezbytností, bez které by outfit nikdy nebyl stoprocentní a pokud chcete vypadat stále skvěle a mít to, co máte na sobě, doladěné do posledního detailu, rozhodně musíte myslet i na maličkosti. Doplňkem však rozhodně není pouze kabelka, šátek nebo čepice, ale také brýle, které zdaleka nejsou záležitostí jen léta. Sluneční brýle totiž můžete nosit i v zimě, proto si pořiďte hned několik kousků, které lze libovolně střídat dle zvoleného modelu nebo nálady.

Barvy jsou rozhodně něco, co v teplejších měsících neomrzí, proto se jim nevyhýbejte, ba naopak je zakomponujte do svého šatníku. Pakliže máte dost všech těch neutrálních odstínů, kterých je všude kolem spousta a které sice ladí, ale nijak zvlášť nezaujmou, vsaďte na něco vskutku jedinečného a neotřelého, jako jsou například sytě žluté brýle. V těch budete jednak velmi výrazní a navíc vám dodají dobrou náladu. Pořídit je můžete na e-shopu THEHUT.COM za 599 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Retro styl je neuvěřitelně v módě a rozhodně nemá v úmyslu se schovat do ústraní. Pokud se nebráníte ničemu novému a jste jasnými zastánci toho, že vyzkoušet se musí vše, pak vám nesmějí chybět klasické retro sluneční brýle ve tvaru kočičích očí, které byly hitem 60. let. Tento druh slunečních brýlí vám vykouzlí sexy pohled a slušet budou takřka každému. Například tento model koupíte na e-shopu MANGO.COM nebo v kamenných prodejnách za 955 korun.

Autor: MANGO.COMAutor: MANGO.COM

Bez čeho by se letošní jaro a léto nemohlo obejít, jsou samozřejmě květiny a rostlinné motivy, které jsou hitem letošního roku a jsou žádanější než kdy dříve. Máte doma sako, mikinu, šaty a trička se spoustou květů? Pak vám nesmějí chybět ani unikátní květované barevné sluneční brýle, bez kterých se ve městě už nebudete chtít objevit. Tento trendy kousek pořídíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 275 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Milujete luxusní módní kousky anebo alespoň takové, co tak na první pohled vypadají? Pak se podívejte na novou kolekci značky Metal-Accent, která se specializuje právě na stylové brýle, které jsou originální, nevšední a obdobné jistě nikde jinde nenajdete. Tento model je například velmi zvláštní, až fascinující, svojí kombinací černé a zlaté, která je obecně považována za velmi přepychovou. Brýle vás přitom na e-shopu YESSTYLE.COM vyjdou na pouhých 365 korun.

Autor: YESSTYLE.COMAutor: YESSTYLE.COM

Slunečních brýlí je na trhu nepřeberné množství, proto si rozhodně vybere každý. Ať už preferujete elegantní módu, sportovnější styl nebo jdete s aktuálními trendy, brýle ke svým modelům vždy najdete. Pakliže se nebojíte trochu vyčnívat s řady a chcete na sebe upozornit, vsaďte na novinku od Wildfox, která představuje stylové brýle ve tvaru srdíček. ty vás na e-shopu SHOPBOP.COM budou stát 1 255 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Článek 5 tipů na stylové sluneční brýle byl publikován 9. května 2015 v 13.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...