Spodní prádlo Etam – francouzský šarm a elegance

Tagy:  Etam, Historie, Zajímavosti, poukázky

Spodní prádlo Etam – francouzský šarm a elegance

Pod názvem Etam si každá milovnice spodního prádla představí vkus a nápaditost francouzských návrhářů. Firma s exkluzivním zbožím oslaví v příštích letech neuvěřitelných sto let, její úspěšnost potvrzuje přes 3500 prodejen na celém světě. Každá kolekce obsahuje specifické originální doplňky, ve kterých se budete cítit vyjímečná a neodolatelně krásná. Vsaďte na jistotu a zavítejte do značkové prodejny Etam.

Luxusní prodejna Etam lingerie, autor: Omretail.comLuxusní prodejna Etam lingerie, autor: Omretail.com

Historie

Jak již bylo řečeno, značka se zrodila v samotném srdci neodolatelné Francie, dnes je k dispozici zákazníkům celé Evropy, převážně v Belgii, Španělsku, Německu a v Anglii. Zakladatel Max Lindemann, ředitel Etablissements Mayer v roce 1916 otevřel první prodejnu Etam v Německu, kde se rozhodl prodávat zboží přímo konečným zákazníkům. V šedesátých letech zažila firma opravdový boom, spoluprací s prêt-à-porter si vydobyla místo na výsluní a již tehdy zaštiťovala přes 45 obchodů. Osmdesátá léta znamenala rozšíření značky do Lucemburska, Španělska a Belgie a začala se soustředit na klasičtější klientelu, vyžadující vysokou kvalitu. Roku 1999 otevřela první tři prodejny v Itálii a rozvinula franšízu v Libanonu a Saúdské Arábii. Roku 2004 byl v Obchodním domě Letňany otevřen první butik u nás a o rok později se zákazníci radovali z otevření Etamu v Centru Černý most. Od té doby se s prodejnami roztrhl pytel a krámky slaví své premiéry rok co rok.

Spodní prádlo Etam je zakladatelem bezešvé podprsenky a projdílného pyžama, autor: sweetangeSpodní prádlo Etam je zakladatelem bezešvé podprsenky a projdílného pyžama, autor: sweetange

Zajímavosti

Ač je s touto kuriozitou málo kdo obeznámen, Etam byla absolutně první sítí obchodů se spodním prádlem ve Francii. V roce 1964 firma jako první použila bavlnu u spodního prádla, čímž ženám zajistila pocit pohodlí a flexibility. Společnost je také tvůrcem trojdílného pyžama a bezešvé podprsenky. Zkrátka, Etam je jakýmsi průkopníkem ve zdokonalování intimního oděvu.

Etam byla absolutně první sítí obchodů se spodním prádlem ve Francii, autor: sweetangeEtam byla absolutně první sítí obchodů se spodním prádlem ve Francii, autor: sweetangeRoku 2004 byl v Obchodním domě Letňany otevřen první butik u nás, autor: rex8848Roku 2004 byl v Obchodním domě Letňany otevřen první butik u nás, autor: rex8848

Dárkové poukázky

Chcete udělat radost zbožím z prodejny Etam Lingerie a nejste si jisti správným výběrem modelu? Potěšte obdarovanou dárkovou poukázkou v hodnotě 500 či 1000 korun. Uplatnit ji můžete v jakékoliv prodejně celé České republiky a to do doby šesti měsíců, než vyprší její lhůta.

Pod názvem Etam si každá milovnice spodního prádla představí vkus a nápaditost francouzských návrhářů, autor: rex8848Pod názvem Etam si každá milovnice spodního prádla představí vkus a nápaditost francouzských návrhářů, autor: rex8848Natalia Vodianova je tváří značky Etam, autor: Sin UniformeNatalia Vodianova je tváří značky Etam, autor: Sin Uniforme

Článek Spodní prádlo Etam – francouzský šarm a elegance byl publikován 30. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...