Kšiltovky Quiksilver

Tagy:  kšiltovky, čepice, Quiksilver, doplňky, pokrývka, skate, snowboarding, skateboarding

Sponzorované odkazy:

Kšiltovky Quiksilver

Quiksilver je celosvětově známá a velice oblíbená značka, která svým jedinečným designem vystihuje osobnost nositele. Quiksilver stojí za kolekcí dámských i pánských kšiltovek.

Značka Quiksilver

Značka Quiksilver byla založena australským zaměstnancem firmy Rip Curl – Alanem Greenem. Tato značka je známa již od roku 1969, nepatří tudíž mezi žádné nováčky. A víte jaká značka je charakteristická pro Quiksilver? Přece velká vlna a na pozadí červená hora. V dnešní době prodává tato značka oblečení a doplňky po celém světě. Navíc se se značkou Quiksilver můžete setkat také na různých sportovních utkání, kde se často stává hlavním sponzorem nadaných sportovců, mezi nimi i skateboardistou Tonym Hawkou.

Kšiltovky

Tím nejnápadnějším znakem kšiltovek Quiksilver jsou kvalitní materiály a perfektní zpracování. Tyto vlastnosti ocení především mladí lidé a příznivci adrenalinových sportů, mezi který patří např. skateboarding a snowboarding. Naprostou samozřejmostí je velmi pevný a několikrát prošitý kšilt. Každá značková kšiltovka Quiksilver má dobře vyřešený systém odvětrávání.

Styl a design

Dámské a pánské kšiltovky Quiksilver se na českém i zahraničním trhu vyrábějí v několika variacích a stylech. K dostání jsou nejen čepice pro volný čas, ale i např. kšiltovky se síťkou na zadní straně apod. Co určitě každý z nás ocení je systém pro libovolné nastavení obvodu kšiltovky. Díky němu si zajistíte pohodlné a komfortní nošení. Mezi další hlavní znak kšiltovek Quiksilver patří bavlna. Kšiltovky jsou totiž nejčastěji vyráběny ze stoprocentní bavlny.

Základní modely

Kšiltovky Quiksilver můžete zakoupit nejen ve vašem oblíbeném obchodě nebo ve specielním sportovním obchodě, ale také v e-shopu. Tyto pokrývky hlavy se pohybují cca okolo 300,– Kč. Pokud zatoužíte po nových modelech z nejposlednějších kolekcí Quiksilver, může se cena vyšplhat i nad 1000,– Kč.
Nejčastějším a nejtypičtějším modelem jsou kšiltovky tzv. klasického stylu, tj. jednobarevné s vyšitým logem značky a nápisem „Quiksilver“.

Celosvětově známá a velice oblíbená značka Quiksilver je opravdu celosvětovým gigantem a od jiných značek na trhu odlišuje především svým širokým spektrem a množstvím odvětví, na které se tato firma zaměřuje. Quiksilver totiž pod sebou sdružuje několik dalších světoznámých značek např. Roxy, DC, Raisins, Radio Fiji, Dynastar, Lib Technologies, Gnu atd.

Jak se vám líbí?

Článek Kšiltovky Quiksilver byl publikován 31. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...