Žabky Puma

Tagy:  žabky Puma, letní žabky, japonky, vietnamky, ťapky, flip flopky

Sponzorované odkazy:

Žabky Puma

Žabky jsou nejrozšířenější otevřenou letní obuví, pro mnohé jsou pohodlné a není v nich takové horko. Pokud je ještě neznáte, ráda vám je trochu připodobním. Pro obuv je charakteristická zvýšená nebo plochá podrážka a pásek připomínající písmeno Y. Flip flopky na noze drží palec a ukazováček svírající opasek v přední části boty. Velkou výhodo je volnost prstů a vzdušnost, nevýhodou pak může být nezajištěný kotník.

Historie

Věděli jste, že žabky existují již více než 6000 let? A přesto se za tu dobu skoro vůbec nezměnily. Poprvé se objevily v Egyptě, oblíbené byly také v Řecku a Římě, kde je nosili především muži a samozřejmě také v Japonsku, odtud pochází také jejich název „japonky“.

Chraňte se stylově proti nemocem

Pokud váš žabky příliš neuchvátily a nepřipadají vám příliš pohodlné, můžete je alespoň využít při vstupu do veřejných sprch nebo na koupališti. Vaše nohy budou chráněny před kožními nemocemi, protože nikdy nevíte, kdo se po dlaždicích prošel před vámi.

Pro tuto příležitost vám budou stačit žabky vyrobené ze syntetických materiálů, které jsou lehké a skladné. Pro větší pohodlí volte pásky látkové, které tolik nedřou jako ty ze syntetických materiálů. Barvu, potisk a další zdobení volte podle své fantazie, nejlépe, aby vám ladily s plavkami.

Pokud jste si žabky zamilovaly natolik, že se jich nechcete vzdát ani v chladnějším počasí nebo je doma používáte jako přezůvky, pak k nim určitě pořiďte prstové ponožky Tabi, které oddělují každý prst a tím pádem můžete své oblíbené žabky jednoduše obouvat.

Puma basic

Puma Basic modréPuma Basic modré Puma Basic růžovéPuma Basic růžové

Základní žabky Puma jsou ideální k bazénu nebo do bazénových sprch. Flip flopky jsou opatřeny pohodlným toe zastavením a na jediném popruhu nechybí elegantní puma, kterou najdete vytištěnou také na vnitřní straně boty. Své příznivce si najde mezi vyznavači jednoduchého designu.

Puma drifter

Puma Drifter růžovofialovéPuma Drifter růžovofialové Puma Drifter khaki-oranžovéPuma Drifter khaki-oranžové

Tyto Puma žabky mají pohodné kožený pásek, který stylově zdobí horní část nártu. Neméně ocenitelná je i silně litá podešev pro maximální pohodlí a odpružení. Samozřejmě opět nechybí známé logo Puma na středu pásku.

Puma glam

Puma GlamPuma Glam

Velmi stylová a opravdu krásná letní obuv Puma Glam Flip je vyrobena ze syntetického materiálu a podrážka z gumy. Krásné barevné květiny na pásku dokonale doplňují letní květinové šaty, které jste nedávno ukořistily v letním výprodeji. Žabky Puma Glam mají dokonale propracovaný design, proto si je bez obav můžete obout na cestu do školy nebo do práce.

www.teno.cz, www.levnymarket.cz

Článek Žabky Puma byl publikován 31. srpna 2011 v 22.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...