Trendy podzim/zima 2011-2012

Tagy:  trendy, podzim 2011, zima 2012

Sponzorované odkazy:

Trendy podzim/zima 2011-2012

Blíží se podzim a s ním i podzimní trendy. A jaké letos budou? Skvostné! Jsem si jistá, že si každý mezi nimi vybere dle svého stylu.

Moderní klasika

moderní klasikamoderní klasika

Klasika má podmanivou sílu a nabízí příležitost k inovacím. Již na první pohled můžete vidět, že modely jsou odvážné, majestátní a charismatické. S jejich pomocí oživíte své dřímající sebevědomí a skutečnou eleganci. Klasika lehce přeložena do současné moderny představuje nekonvenční a excentrické varianty.

Co to znamená?

Jednoduchý styl Zakulacená ramena, dlouhé sukně s dlouhým rozparkem Kontrast: průsvitnost postavená k sytým barvám nebo lesku Ženská silueta: zvýraznění křivek, dekorativní detaily, kožešinové motivy, délka sukně pod kolena, plné rukávy a průsvitné zadní díly Pásky tenké a šněrovací – umístění: vysoko v pase

Kde hledat inspiraci: lov, jízda na koni, vysoké školy a britské tradice.

Empatická utopie

Empatická utopieEmpatická utopie

Společenský duch, kolektivní akce, kreativní spolupráce, dynamická a solidární utopie, to vše obnovuje sociální vazby. Přidejte se mezi novou generaci pragmatických altruistů, věřící v mocnou energii nadšení, hledající jednoduchost a spravedlnost, budete pak zaplaveni uměním módy a ideologie.

Co to znamená?

Syrové hrany a náplety Jeansy s odpáranými kapsami, patchwork a intarzované vzory Vintage: volné nitě a roztřepené záplaty Účesy: ležérní, nedbale rozcuchané, vlny

Inspirace: 70. léta a všední život

Světový mix

světový mixsvětový mix

V této chvíli máte možnost prohlédnout si obrovskou rozmanitost a bohatost světové kultury. Všímejte si i nejmenších detailů, které mohou naplnit smysl a podstatu celého outfitu. Ze vzorů nás ani letos v zimě nepřekvapí kostka, květinový a etnický vzor, stejně jako tlumené a zemité barvy.

Co to znamená?

Pařížský trend: kolážová textura, hybridní styl, výstřední vrstvení Čína: zavinovací prvky, kimona, čínské materiály a vzory Neobvyklé kombinace: kožešina – kůže, afgánská pletenina – rovná vlna

Inspiraci hledejte ve všech zemích světa.

Nekonečně inspirativní země

inspirativní zeměinspirativní země

Prožijte svůj sen o jemnosti a svěžesti. Nesnažte se v sobě utlumit svůj vztah k přírodě, životu a vydejte se za dobrodružstvím.

Co to znamená?

Trička s obrázky oblohy, pole, přírody Dlouhé kožešinové vesty a letecké bundy Volné kabáty, volné tuniky a kolové sukně ke kolenům Batika Doplňky s obrázky zvířátek Kabelky s liščím ocasem Zemité barvy

Inspirace: soulad s okolím a příroda.

Článek Trendy podzim/zima 2011-2012 byl publikován 4. září 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...