Parfémy DKNY – poznejte svěžest a smyslnost na vlastní kůži

Tagy:  DKNY, Donna Karan, New York, vůně, Be delicious, summer, gold

Sponzorované odkazy:

Parfémy DKNY – poznejte svěžest a smyslnost na vlastní kůži

Čich je jedním z pěti nepostradatelných smyslů, který je ve světě módy nezbytnou nutností. I když je tento fakt málo komu znám, vůně o člověku mnohdy prozradí daleko víc, než by sám řekl. Lehčí květinové toaletní vody se hodí k romantickým dívkám se smyslem pro humor, kořeněným parfémům dávají přednost ženy ctižádostivé a vášnivé. U mužů jsou specifická rozdělení podobná, avšak výjimka potvrzuje pravidlo. Parfémy ,,newyorčanky“Donny Karan mají osobitý styl, nadhled, fantazii a nelze si je nezamilovat.

Parfémy DKNY jsou vyhledávaným doplňkem žen celého světa, autor: parfums.franceParfémy DKNY jsou vyhledávaným doplňkem žen celého světa, autor: parfums.france

O značce DKNY

Metropole New York je Mekkou módní branže a proto není divu, že zde vznikla jedna z nejpopulárnějších značek světa, DKNY. Jistě jste se dovtípili, že název společnosti je jakási zkratka, přesněji tedy Donna Karan New York, podle uznávané návrhářky, ta se svými nápaditými modely budí pozornost nejen na přepychovém Manhattanu. Důležitou informací o firmě je základní sortiment, čili hodinky. Ty stály již u zrodu samotného podniku a to v roce 1988, ač je DKNY ve světě doplňků poměrně Benjamínek, patří mezi špičkové lídry a ročně udává novější a nápaditější trendy. O parfémy se Donna začala zajímat až o pár let déle. Jejím cílem bylo vytvořit svěží, avšak nepřehlédnutelnou kolekci, kterou by po ,,laickém“ čichu poznal každý. Na to konto tedy vznikla řada Be delicious, s typickou jablečnou složkou a tématickým flakonem. Takzvaně zelené jablko se prodává po celé zeměkouli a patří k nejžádanějšímu zboží v oblasti kosmetiky. Parfémy DKNY vás okouzlí na první pohled a ovládnou celé vaše okolí.

DKNY Be Delicious

Známé jablko si zaslouží zvláštní pozornost a podrobnější popis, nekoupíte přeci zajíce v pytli, i když, v tomto případě je rčení téměř zbytečné. DKNY Be Delicious parfémovaná voda přišla na trh teprve v roce 2004, inspirována denním chodem metropole New York. Parfém je dokonalou kombinací smyslnosti a nevinnosti zároveň, což byl hlavní záměr představitelky kolekce. Podmanivá vůně jablka vám vytvoří úsměv na rtech a navodí veselou náladu na celý den. Ve značkových parfumeriích, jako je Sephora, zakoupíte vůni za 1200 korun, internet vám Be delicious nabízí až o 200 korun levněji.

Be delicious je typickou představitelkou parfémů DKNY, autor: Comanda-Parfum OnlineBe delicious je typickou představitelkou parfémů DKNY, autor: Comanda-Parfum Online

DKNY Summer 2011

Lehká květinová vůně je odrazem letního New Yorku, plného relaxace a pohody v místním Central parku. Příjemné tóny vábivé vůně jsou zakončeny santalovým dřevem a mošusem. Každá kapka DKNY Summer 2011 vám připomene horké letní dny a vlahé večery.

DKNY Summer 2011 je nová vůně pro léto 2011, autor: dknysummerDKNY Summer 2011 je nová vůně pro léto 2011, autor: dknysummer

DKNY Gold

Hřejivá vůně rozplývající se po okolí jako závan čerstvě rozkvetlých lilií byla inspirována silnými a emancipovanými ženami, jako je samotná Donna Karan. Návrhářka miluje duet černé a zlaté a přesně takto si představovala jejich vůni. Kromě převládající lilie je v parfému obsažena také zlatá ambra, která dodává konečnou vůni hloubku a přitažlivost. Zlatý flakon navrhl Robert Lee Morris, šperkař, který ve svých výtvorech rád používá kov.

DKNY Gold je oblíenou vůní samotné představitelky značky, Donny Karan, autor: dknygoldDKNY Gold je oblíenou vůní samotné představitelky značky, Donny Karan, autor: dknygold

Článek Parfémy DKNY – poznejte svěžest a smyslnost na vlastní kůži byl publikován 23. září 2011 v 18.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...