Podzimní kolekce H&M pro rok 2011

Tagy:  H&M, podzimní kolekce, kolekce podzim 2011, trendy

Sponzorované odkazy:

Podzimní kolekce H&M pro rok 2011

Podzimní siluety

Kampaň podzimní siluety máte možnost shlédnout na norské top modelce Iseline Steiro. Modely jsou klasické, elegantní a nanejvýše sofistikované. Je pravdou, že jednoduché věci mohou být zcela svůdné a elegantní, žádná z nás nechce trávit hodiny před zrcadlem, přesto však chceme, aby výsledný efekt byl dokonalý.

SiluetySiluety

Pokud vám jde o univerzální a funkční módu, H&M se zdá být dobrým zdrojem. Elegantní a kultivované modely v čistých liniích v kolekci poukazují na to, že sofistikovaný outfit se obejde i těžkého zdobení.

Připravte svůj šatník na podzimní období a investujte do černé, jemmého blejzru s kapsami, slim kalhot, kalhot ke kotníkům, halenky s vázačkou nebo tužkové sukně s širokým pasem. Svůj stylový vzhled navíc doplňte pohodlnými botami, lodičkami na vysokém podpatku nebo kotníkovými šněrovacími botami.

Uvědomělá kolekce

Společnost právě představila svoji nejnovější podzimní kampaň s top modelkou Caroline Brasch Nielsen a Fridou Gustavsson. Tato speciální kolekce byla vyrobena z organických a recyklovaných materiálů. Podívejte se a objevte krásu eko módy!

Recyklované materiályRecyklované materiály

H&M se snaží nabídnout svým zákazníkům módu a kvalitu za nejlepší cenu. Kromě toho slavný švédský prodejce dobře ví, že čím dál více lidí slyší na žádost o ochranu životního prostředí.

Kolekce obsahuje nositelné modely jako z přehlídkových mol. Jemně rozšířenou sukni s tištěnými vzory, pěkně vyšívané halenky, elegantní šaty a kabáty, pletené svetry s podzimními vzory a to vše je vyrobeno z recyklovaného materiálu.

Klíčové doplňky

DoplňkyDoplňky

H&M vám pomůže vyniknout ve velkém stylu, protože lehké vylepšení nikdy neuškodí. Vzhledem k tomu, že venku stále více přituhuje, je třeba pořídit si několik trendy doplňků, které zahřejí. Najdete zde plstěné klobouky, hřejivé šály, čepice a rukavice, nechybí ani chlupaté klapky na uši. Podzimní doplňky v H&M v sobě mají dokonalou rovnováhu mezi stylem a funkčností. Nechybí ani kotníkové boty nebo prostorné kabelky.

Zvířecí čepiceZvířecí čepice

Hit: Za zmínku stojí i čepice s tváří zvířete a to jak pletené, tak i kožešinové.

Článek Podzimní kolekce H&M pro rok 2011 byl publikován 13. října 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...