Lanvin pro H&M

Tagy:  Lanvin, H&M

Sponzorované odkazy:

Lanvin pro H&M

Již 20. listopadu bude do všech obchodů H & M uvedena nová limitovaná kolekce nenovějších hitů. A kdo bude autorem? Umělecký ředitel Lanvin, Albera Elbaz.

Kdo byla Lanvin?

Jeanne-Marie Lanvin byla francouzská módní návrhářka a jedna z nejvlivnějších návrhářek 30. let. Ráda používala ozdoby, výšivky, korálky, jasné barvy a květinové vzory. Její první obchod se věnoval pánskému oblečení, kožešině a spodnímu prádlu.

Lanvin love H&MLanvin love H&M

Albera Elbaz

Je izraelský módní návrhář. Narodil se v Casablance, ale v deseti letech emigroval s rodinou do Izraele. V říjnu 2001 byl jmenován uměleckým ředitelem Lanvin v Paříži a díky tomu si již brzy budeme moci vychutnat dokonalé „francouzsko-izraelské“ modely za příznivé ceny v H & M.

Albera ElbazAlbera Elbaz

Lanvin je tedy další designer, který spolupracuje s H & M. V Severní Americe se kolekce Lanvin představí na prodejnách jich 20. Listopadu, zbytek světa si bude muset počkat ještě 3 dny. Pánská konfekce a pánské oblečení bude k dispozici 23. listopadu ve 200 H & M obchodech po celém světě. Ve stejný den by se v obchodech měla objevit i ženská část kolekce. O kolekci pro pány se postaral designer Lucas Ossendrijver a o dámskou linii pak Albera Elbaz. Obrázky z kolekce budou k dispozici 2. listopadu. Spolupráce byla snadnější v tom, že obě společností sdílí stejno filozofii, a tou je přinášet radost a krásu pro ženy a muže po celém světě.

H&MH&M

Budete nadšení! Lanvin kolekce pro H & M přináší vzrušující momenty, přinese i luxusní francouzskou tradici, která je také moderní a hravá. Za použití jejich střihů a s požadavky žen a mužů se v listopadu spustí lavina plná úžasných překvapení. Máme se tedy na co těšit.

Lanvin vytvořil trendy modely pro širší skupinu lidí, kteří si budou moci pořídit šaty za méně peněz. Albera Elbaz je průkopníkem v největších trendech posledního desetiletí – stuhy, mašle, perly, surové okraje, luxusní barvy a kovové ozdoby a mnoho dalšího. Na každém oblečku s určitostí zanechá osobní podpis své dokonalé práce a zajistí, aby všechny jeho šaty každý okamžitě rozpoznal. Při uvedení nové pánské kolekce v roce 2006 proměnil Albera Elbaz pánskou skříň v uvolněnou eleganci. Uvidíme co se změní v pánských skříní v listopadu.

Nový návrhář pro H&MNový návrhář pro H&M

Na závěr si ještě připomeňme kdo s H & M spolupracoval v minulosti, byl to Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Carsons a Sonia Rykiel.

Článek Lanvin pro H&M byl publikován 7. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...