Korzety a korzetové vršky v našem šatníku

Tagy:  top, korzet, vršek, tričko, party

Sponzorované odkazy:

Korzety a korzetové vršky v našem šatníku

Na rande, na ples, do práce i do divadla. Nejen tam si můžeme vzít korzet či korzetový top.

Korzet pro každou příležitost

Korzet jako typ oblečení je velmi univerzální. Obecně je lze nosit při jakékoliv příležitosti, vždy záleží na zpracování. Elegantní, noblesní, extravagantní, romantický, svůdný a sexy, ale také sportovní, přesně takové přívlastky lze v souvislosti s korzetem či korzetovým vrškem použít.

Korzet na stovku variací

Korzet byl původně velmi sešněrovaný, a to doslova i přeneseně. To, jak bude korzet vypadat, bylo nalinkované od počátku. Nejdůležitější byl stahovací efekt.

Korzet prošel výrazným vývojem, objevily se i další topy inspirované korzety. Někdy těžko rozhodnout, co korzetem ještě je a co už má ke korzetu dále. Naším úkolem ale rozhodně není rozlišovat, co korzet je a co není, ale vybrat si krásný a slušivý top. Vybírat můžeme korzety a vršky korzety inspirované ve stovkách variací.

Materiálová pestrost

Korzety a korzetové vršky se vyrábějí z mnoha různých materiálů. Obecně je lze rozdělit na materiály pružné a nepružné. Každý z nich má své výhody a nevýhody. Jisté je, že korzet z nepružných materiálů je třeba vybírat velmi pečlivě, aby dokonale sedl a byla radost ho nosit. Naproti tomu pružné materiály mají určitou vůli.

Denimový top

Denim bude stále in, stačí si jen vybrat vhodnou úpravu. Korzety z denimu se příliš nehodí k džínům, těžko se ladí více různých džínovin mezi sebou.

Denimový od Victoria SecretDenimový od Victoria Secret

Korzetové šaty nejen na ples

Šaty s korzetovým vrškem už dávno nepatří jen na společenské akce. Lze je teď nosit naprosto kamkoliv, na party i do města na nákupy.

Korzetové šaty od Dillard´sKorzetové šaty od Dillard´s

Něžné volánky

Korzetem inspirované vršky nemusí mít vždy výhradně uhlazenou linii. Co třeba bohatý vršek s volánky? V bílé barvě a z jemného materiálu jeden takový přichystala značka Lanvin.

Lehký volánkový od LanvinLehký volánkový od Lanvin

Na party se řádně připravte

Korzet a korzety inspirované topy jsou naprosto ideální volbou, pokud se chystáte na party. Vybírat můžete z jednoduchých i překrásně zdobených. Velmi sexy jsou jednoduché korzety zdobené kamínky či korálky.

Korzet jak dělaný na party od fredericsKorzet jak dělaný na party od frederics

Květinové vzory

Květinové vzory patří mezi další stálice. Vyberte si květy podle svého vkusu a vychutnejte si obdivné pohledy okolí.

Květiny od French ConnectionKvětiny od French Connection

Krajky a mašle

Užijte si krásné nazdobené korzety a vršky. Satén, samet, krajky, stuhy, korálky a kamínky, to všechno můžeme na korzetu najít. Pokud všechny použité materiály budou sladěny, bude vršek dokonalým kouskem na party i na romantickou večeři.

Něžný ve starorůžové od Victoria SecretNěžný ve starorůžové od Victoria Secret

Článek Korzety a korzetové vršky v našem šatníku byl publikován 3. května 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...