Koktejlové šaty vždy se stylem

Tagy:  ples, plesové šaty, mini, lodičky, volánky, sukně, korzet

Sponzorované odkazy:

Koktejlové šaty vždy se stylem

Plesová sezóna je kvapem tady a s ní se blíží také doba, kdy opět oprášíme plesové kabelky, třpytivé šperky a elegantní róby. Více než na oprašování starých kousků se však těšíme, až si dopřejeme nějaký zbrusu nový úlovek. Na malou exkurzi po krásných koktejlových šatech se vypravíme již nyní.

V barvě pudru

Obzvláště světlé typy se rády zahalí do něžných světlých tónů. Mezi takové patří například pudrová. Korzetové šatičky s řasenou sukní vypadají kouzelně. Velmi originální jsou tmavší asymetrické koktejlové šaty z lehkého řaseného materiálu. Jako pro vílu vypadají světlé šatičky s korzetovým vrškem a baletkovskou lehkou průsvitnou sukýnkou. Cukrovou vatu připomínají netradiční nadýchané šaty, ve kterých rozhodně uděláme dojem.

Pleťové a pudrové tónyPleťové a pudrové tóny

Sexy černé šaty pro každou příležitost

Černá je tak univerzální, že v ní bez obav můžeme vyrazit kamkoli. Zdobené černé šatičky s výstřihem vypadají na těle fantasticky. Velice originální jsou také kožené šatičky bez ramínek. Figuře lichotí jednoduché matně černé šaty s pěkně tvarovaným korzetovým vrškem. S jednoduchými černými lodičkami vypadají takové koktejlové šaty fantasticky. Trochu drsněji působí kožené šatičky v pase stažené páskem. V extravagantních šatech s bohatě řasenou sukní uděláme dojem. Vršek bez ramínek nechá vyniknou dekoltu.

Věčná krása černéVěčná krása černé

V barvách duhy

Kromě střihu velmi záleží také na barvě šatů. Jsou odstíny, které jsou přímo famózní. Tlumený odstín červené lze skvěle zkombinovat se stříbrnými či zlatými doplňky. Střih na jedno rameno je stále in a řasení na jednom boku vypadá báječně. Velice jednoduché šaty v barvě citrónu zaujmou především svou výraznou barvou. Pěkné růžové šatičky jako pro vílu budou skvělou volbou. Nevšední a originální jsou šaty v sexy narůžovělém odstínu zdobené volánky. Téměř každému lichotí i zeleno-modrý odstín šatů s řasením v horní části.

Koktejlky v pestrých barváchKoktejlky v pestrých barvách

Sexy korzetové mini

Kdo rád strhává pozornost mužů, jistě sáhne po sexy šatech minimální délky. Nádherný růžový exemplář si zamilují skutečné dámy. Kombinace materiálů a překrásné zdobení páskem dělá perfektní dojem. Extravagantním kouskem jsou růžovo-modré korzetové šaty. Výjimečně elegantně působí černé minišaty zdobené po celé délce širokým bílým pruhem. Kouzelně originální jsou dvouvrstvé elegantní krajkované šaty s pěkným korzetovým vrškem a princeznovskou­ sukní.

Korzetové šatyKorzetové šaty

Článek Koktejlové šaty vždy se stylem byl publikován 30. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (5).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...