Levné parfémy – ušetřete za vaši oblíbenou vůni

Tagy:  Slevy, vůně, dámské parfémy, pánské parfémy, značky

Sponzorované odkazy:

Levné parfémy – ušetřete za vaši oblíbenou vůni

Splněným snem pro ženy a muže, kteří milují vůně jsou samozřejmě levné parfémy. Proč vyhazovat peníze oknem, když si můžete za cenu jednoho parfému, pořídit dva. Toužíte po nejnovějších vůních renomovaných značek jako Hugo Boss, Gucci nebo Dior? Jsou pro vás jména jako Bvlgari, Kenzo nebo Calvin Klein synonymem luxusu a dokonalosti? Dopřejte si radost z nejvytříbenějších vůní světových módních domů na svém toaletním stolku. Zamilujte si levné parfémy se slevou až 70%.

Svěží, tajemné, nevšední, hravé a spontánní – kdo by nepodlehl omamným kombinacím vůní módních mágů. Své oblíbené parfémy můžete na internetových e-shopech pořídit levněji než v kamenných obchodech a parfumeriích. Stránky nabízejí parfémy značek jako je Hugo Boss, Gucci, Guess, Armani, Bvlgari, CK, Davidoff, Dior, D&G, Kenzo, Lacoste a mnoho dalšího. Obchody nabízí široký sortiment parfémů, kolínských, parfémových a toaletních vod v nejmodernějším i klasickém provedení, podle vašich preferencí a momentální nálady. Široký sortiment levných parfémů proslulých světových značek v originálních flakoncích lze pořídit se slevou až, která garantuje u vybraných produtků nejnižší cenu na českém trhu vůbec. Potěšte sami sebe nebo své blízké nejlevnějšími značkovými parfémy na tuzemském trhu.

Lanvin Eclat

Ženskost je vyjádřením lásky a vášně. Ženskost je podpisem značky Lanvin. Eclat je jako melodie, svěží, čistá a plná radosti. Jeho svěží vibrace tančí, probouzejí emoce, otevírající kouzelnou bránu do světa štěstí. Od prvního nadechnutí vyvolává Eclat D´Arpege dojem plný jemné záře a radosti, který přetrvává. Pojí v sobě svěžest šeříku a výrazný tón lístků sicilského citronu. Během okamžiku podléháte emocím. Pořiďte si Lanvin Eclat za bezkonkurenčních 550 korun, přičemž běžná cena v kamenných obchodech je okolo 1600 korun za 100 mililitrů.

Parfém lanvin pořídíte za poloviční cenu, autor: parfumesParfém lanvin pořídíte za poloviční cenu, autor: parfumes

D&G Light Blue

Light Blue je senzační parfém, ohromující a neodolatelný jako radost ze života. Okouzlující a fascinující vůně plná šarmu a ženské svůdnosti. Při prvním nadechnutí zaznamenáte „živou vůni“ jablka Granny Smith, mladistvou a jiskřivou vůni sicilského citronu a barevnost modrých zvonků. Průzračnou vůni bambusu, v jejím srdci, doplňuje jasmín a bílé růže. Poté rozpoznáte specifickou vůni pižma, přinášejícího pocit všudypřítomné svěžesti, cedru a svůdné ambry. Light Blue je osvěžující vůně vhodná především na léto.

Parfém D&G je svěží a lehký, autor: parfumesParfém D&G je svěží a lehký, autor: parfumes

CK In2U

Spontánní a sexy je vůně, vytvořená pro ty, kteří žijí přítomností. Propojuje svět muže a ženy. Dominuje v ní citrusový bergamot, hořký grapefruit, sladká orchidej a nenápadný spodní teplý tón dřev. Je to velmi příjemná svěží květinová vůně s dřevitým základem.

Calvin Kline za 70% slevu, autor: parfumesCalvin Kline za 70% slevu, autor: parfumes

Článek Levné parfémy – ušetřete za vaši oblíbenou vůni byl publikován 5. února 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...