Parfémy Dior – luxus a exkluzivita v jediné lahvičce

Tagy:  Dior, značka, vůně, addict, poison, jadore

Sponzorované odkazy:

Parfémy Dior – luxus a exkluzivita v jediné lahvičce

Luxus a přepych lze vyjádřit všemožnými prostředky. Muži si potrpí na drahá exkluzivní auta a kořalky, ženy se obklopují kabelkami a doplňky světových značek. Pokud nehodláte veškerou svou výplatu utratit za oděvy, dopřejte si alespoň prvotřídní parfém, který zahalí vaše tělo do jedinečné vůně, která vás bude charakterizovat po celý dlouhý den. Většina vůní pochází z dílen velkoobchodů a na jejich výrobu bývají použity nekvalitní prostředky, kvůli kterým odér brzy vyprchá a vy tak utratíte tisíce za stále nové flakóny. Luxusní parfémy jsou tvořeny těmi nejdražšími esencemi, které lichotí pleti a vy si je můžete užívat dlouhé měsíce.

Omrzela vás již vaše stálá vůně a toužíte po něčem novém a zcela unikátním? Parfémy Dior jsou to pravé pro vás, neboť jsou jedničkou ve světě vůní. Nezáleží, jaký parfém si vyberete, jelikož všechny zaručují kvalitní a dlouhotrvající životnost. Značka Christian Dior se do podvědomí francouzského lidu dostala v poválečném období, stejně tak, jako Coco Chanel. Návrhář se zprvu zabýval kolekcemi oděvů a bot, které byly taktéž z velice kvalitních materiálů, jenž si místní obyvatelé opravdu oblíbili. Postupně se díky značnému ohlasu firma rozrostla do ostatních evropských zemí a po pár letech i to slavné Ameriky. V době Diorovi největší slávy módní mág přišel s jedinečnou vůní poison, jenž se ihned stala hitem sezóny. Poté přišly další vůně jako je Jadore či Addict, jenž zůstaly vysoce populární dodnes. Parfémy značky Dior jsou určeny jako pro ženy tak pro muže všech věkových kategorií. Kromě exkluzivních parfému najdete ve vybraných prodejnách a parfumeriích také kosmetiku stejnojmenné značky, která je klinicky ověřena a s pletí dokáže hotové zázraky.

Dior Addict

Lehká podmanivá vůně je kombinací morušového květu a mandarinkového listu, na který se příjemně váže Bulharská růže s lehkým závanem květu pomeranče. Tyto jedinečné variace doplňuje špetka bourbonské vanilky a mysorského santalového dřeva.

Dior addict je podmanivá vůně pro jakoukoliv ženu, autor: diorDior addict je podmanivá vůně pro jakoukoliv ženu, autor: dior

Dior Poison

Parfém se nejmenuje lektvar pro nic za nic, neboť v jeho lahvičce v podobě zakázaného ovoce skrývá proměnlivé vůně, které dostanou do kolen i toho nejoblomnějšího muže. Čtyři kontrastní aspekty hořké mandle, arabský jasmín, vanilka a pižmo vytváří omamnou až smyslnou vůni Christian Dior Poison. Jestli jste milovnicí hořkých parfému, této variantě rozhodně neodoláte.

parfém Poison proslavil vůně Christiana Diora, autor: diorparfém Poison proslavil vůně Christiana Diora, autor: dior

Dior Jadore

Jadore je odrazem skutečné ženskosti a smyslnosti. Vůně tohoto parfému je průzračná a květinová, snoubí v sobě jednoduchost a vytříbenost, kterou ženy prostě milují. Znatelné tóny jasmínu, damašské švestky, fialky a růže tvoří srdce světově známé vůně, jenž si oblíbili i hollywoodské hvězdy.

Dior Jadore patří k nejprodávanějším parfémům, autor: diorDior Jadore patří k nejprodávanějším parfémům, autor: dior

Článek Parfémy Dior – luxus a exkluzivita v jediné lahvičce byl publikován 29. listopadu 2011 v 20.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...