Zimní čepice – nepostradatelný doplněk v zimních měsících

Tagy:  Zimní čepice, barevné čepice, pletené čepice, kulichy, beranice, čepice s kšiltem

Sponzorované odkazy:

Zimní čepice – nepostradatelný doplněk v zimních měsících

Sněhové přeháňky se již objevily ve většině městech a horské vrcholy překypují lyžaři a natěšenými snowboardisty. První sníh je sice velice atraktivní, avšak také zrádný. Společně s bílým překvapením jde ruku v ruce i nepříjemný mráz, proti kterému bychom se měli obrnit teplými oděvy a ještě teplejšími a propracovanějšími doplňky. Nyní není řeč o módních výstřelcích jako jsou nejrůznější šperky a nebo kabelky, avšak o stylových čepicích, které by neměli chybět ve skříni žádné moderní slečny či paní. V dnešní době trhy s textilním zbožím překypují novinkami a obchodní domy nabízejí zboží prvotřídní kvality i za velmi příjemné ceny. Zapomeňte na načesané účesy a raději si pořiďte neotřelou originální čepici, jenž vám zajistí zdravé svátky Vánoční.

Stylová čepice s kožešinou, autor: bergamonStylová čepice s kožešinou, autor: bergamon

Vsaďte na barvu

Hitem letošní sezóny je nespočet tvarů a druhů zimních čepic, což je pro vaše nákupy určitě ideální, neboť se nemusíte soustředit pouze na jeden trend, ale svůj výběr zaměříte na tvar hlavy či vašeho osobitého stylu. Růžová čepice Roxy potěší každou milovnici skateové módy a ležérního stylu. Svými barevnými kombinacemi a jednoduchým tvarem se hodí jak do města tak na sjezdovku.

Růžová čepice hodící se jak na lyže tak do města, autor: roxyRůžová čepice hodící se jak na lyže tak do města, autor: roxy

Pletené

Pletené či háčkované čepice jsou zajímavé právě svým vzorem, nikoli barvou, ta by měla být přírodně hnědá béžová a nebo klasicky černá. Tento druh doplňku je jak sportovnějšího a skate rázu, tak takového tvaru a typu, jež se hodí ke kabátku či společenštější bundě, tato čepice je ozvláštněna například nápaditým shlukem kamínků a nebo broží.

Pletená čepice s blištivými kamínky, autor: newyorkerPletená čepice s blištivými kamínky, autor: newyorkerPletená čepice moderních barev, autor: foxPletená čepice moderních barev, autor: fox

Vtipný kulich

Barevné a vtipně střižené kulichy ozvláštní i ten nejjednodušší a nejobyčejnější outfit. Pokud vlastníte černou bundu či spíše nevýrazné kombinace oděvů, pořiďte si nápaditý kulich, který opravdu zahřeje a zároveň vám bude obzvláště slušet.

Duhový kulich je hitem posledních let, autor: burtonDuhový kulich je hitem posledních let, autor: burton

Beranice

Do obliby se v posledních letech dostaly extrémně zateplené a přitom moderní beranice. K dostání jsou v odstínech hnědé, béžové, bílé či khaki zelené. V tomto druhu čepice se budete cítit nejen velice pohodlně, ale také teple. Výhodou beranice je, že vašemu obličeji prospěje a zároveň se nemusíte česat, neboť veškeré kadeře schováte pod bohatou látku a kožešinu.

Beranice s kožíškem zahřeje a sluší, autor: berschkaBeranice s kožíškem zahřeje a sluší, autor: berschka

Stylový kšilt

Také jste se přistihli, že vám vadí sníh, jenž vám padá do očí? Pro vás je zde ideální varianta v podobě čepice se stylovým kšiltem. Tato varianta je nejenom vysoce praktická, neboť vaše líčení zůstane neposkvrněné, ale také moderní a sluší téměř každému obličeji.

Čepice s kšiltem je praktická i moderní, autor: burtonČepice s kšiltem je praktická i moderní, autor: burton

Článek Zimní čepice – nepostradatelný doplněk v zimních měsících byl publikován 21. prosince 2011 v 11.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...