Přichází čas na dámské zimní čepice

Přichází čas na dámské zimní čepice

Už s podzimem přichází počasí, kdy naše hlava ocení teplo příjemných hřejivých čepic. Fouká mnohdy více než v zimě a dobrá čepice nás umí ochránit před nastydnutím. Právě teď je čas doplnit si šatník o funkční a současně módní dámské čepice.

Pro některé ženy jsou zimní čepice nutností

Funkční vlastnosti čepic využívá celá řada žen. Mnohé jsme citlivé na to, když nám do uší zafouká chladivý vítr. Jiné nastydneme, jakmile máme hlavu ve větším chladu. Dobrá funkční čepice umí ochránit hlavu, uši a zakryje i čelo. Rozhodně si nevystačíme s jedinou čepicí. Nejde ani tak o její vzhled. Ne vždy se však hodí ta nejteplejší čepice. Ideální je mít v šatníku několik čepic podle míry jejich hřejivosti. Ty nejtenčí pak můžeme nosit třeba i pod lyžařské helmy, či pod cyklo helmy, pokud je už počasí výrazně chladnější. Dámské zimní čepice bývají již připraveny pro chladnější počasí a kromě funkčnosti je oceníte i jako dokonalý módní doplněk.

Čepice jako slušivé fashion kousky

Jaké zimní čepice pro dámy se budou nosit letošní zimu? Rozhodně jsou velkým hitem přiléhavé čepice ve stylu třicátých let s květinovými aplikacemi. Hodí se k flaušovým kabátům i k umělým kožešinám.

Dobrou volbou budou střihově prosté, zato barevně příjemně pastelové chlupaté angorové čepice. Ty jsou co do použití v outfitu velice univerzální. V šatníku by vám však rozhodně neměla chybět dámská zimní čepice s bambulí. Dejte si záležet na výběru bambule. Nelitujte investice do podobné čepice ve vyšší kvalitě. Krásně načechraná bambule vypadá luxusně a dodá vám image femme fatale.

Nejkrásnější dámské čepice s bambulí koupíte v e-shopu Anytra. Firma nabízí čepice z vlny zpracované technologií do velice jemné hebké a měkké podoby. Vlákno vlny je schopné pojmout vlhkost o hmotnosti až 30 % svého suchého stavu. To umělá vlákna neumí. Pod čepicí z vlny se proto nepotíme a neničí se nám účes.

Článek Přichází čas na dámské zimní čepice byl publikován 8. října 2022 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...