Zimní kolekce Pull & Bear 2011/2012

Tagy:  zimní kolekce, městský styl, Pull & Bear

Sponzorované odkazy:

Zimní kolekce Pull & Bear 2011/2012

Chcete vědět jak přinést městskou eleganci do svého šatníku? Pomocí nejnovější kolekce Pull&Bear. Móda letošní zimy je plná příjemných překvapení, takže můžete osvěžit svůj šatník zajímavými kousky.

Dlouhé svetryDlouhé svetry

Móda je úžasná v tom, že můžete spojit několik stylů a vytvořit si tak vlastní osobní styl. Pro mladistvý styl je vhodně použitelná městská elegance a jedna z módních značek, která klade velký důraz na urban není nikdo jiný než Pull&Bear.

Kolekce podzim/zima 2012 dokazuje, že přirozený styl nemusí být nudný. A bylo toho docíleno hlavně perfektní kombinací preppy módy s ležérní elegancí, jejichž spojení přináší svěží závan do zimního období.

Proužky a červenáProužky a červená

Pruhy, proužky, proužečky … Ty dobře známe, protože jsme si je v létě oblíbily na námořnické módě, tedy ve spojení s červenou a modrou. Vzhledem k tomu, že červená barva k zimě neodmyslitelně patří, přidaly se k ní i pruhy. Slabší pruhy vypadají elegantně na blejzru na červených šatech s úzkým páskem, naproti tomu širší pruhy se dobře vyjímají na sukni v kombinace s červenou preppy bundou.

70. léta70. léta

Jistě jste si všimly, že kolekce je také hlavně ve znamení 70. let, široké nohavice, široké klobouky, dlouhé sukně, trička s potiskem nebo kožené bundy.

Jednoduché spojení a ohromný výsledek vytvoříte, to je kombinace objemného dlouhého svetru s legínami. Outfit je pohodlný a velmi sexy, legíny zvýrazňují dlouhé štíhlé nohy a spodní lem svetru sahá jen těsně pod zadeček.

Svetry na několik způsobůSvetry na několik způsobů

Vzhledem k tomu, že je tato zima není příliš mrazivá, jistě proto využijete pončo s kapucí a dotykovým zapínáním. Všimněte si, že ho nemusíte kombinovat jen s kalhotami, ale velmi dobře vypadá také se sukní. Při výběru barvy svetru, sukně a legín se nechte inspirovat barevnými pruhy na ponču.

Trendy pončoTrendy pončo

Zajímavý je také „homeless“ styl, který překročil hranici ležérnosti. Doporučila bych vybrat si pouze jeden výrazný prvek, buď kotníkové zavazovací boty se shrnutými návleky nebo dlouhý kardigan se sukní v délce ke kolenům nebo lehce pod kolena anebo parku s čepicí a návleky na rukou.

Teplé barvyTeplé barvy

Hlavními barvami jsou červené, modrá, hnědá, oranžová a žlutá, jsou to vitální barvy plné energie a té je v zimě třeba.

Článek Zimní kolekce Pull & Bear 2011/2012 byl publikován 20. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...