Party šaty aneb staňte se královnou večírků!

Tagy:  party šaty, večírek, oblečení, barvy, materiály, střih, tvar, nakupování, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Party šaty aneb staňte se královnou večírků!

Večírky a nejrůznější party, ať už firemní akce, oslavy přátel či formálnější události, jsou záležitostí celého roku, ale je celkem logické, že v letních měsících, kdy letí pastelové barvy a události se často konají venku, se nemusíte bát lehčích svršků a vysokých sandálů, zatímco podzimním či zimním sešlostem je třeba se trochu přizpůsobit. Chladné počasí má tendence kazit dobrou náladu a zavádět nudu, která se často projevuje i v šatníku. Zapomeňte na neforemné kalhotové kostýmky a oblékněte si šaty, ve kterých se rázem stanete hvězdou každého parketu.

Mini s dlouhým rukávem

Pokud se na večírku objevíte v dlouhém rukávu, rozhodně nebudete vypadat nijak neočekávaně, neboť zima k jeho nošení tak nějak vybízí. Ovšem abyste nebyly za šedou myš, kombinujte dlouhý rukáv s ultra krátkou sukní, která zvýrazní dlouhé nohy a podtrhne kontrast délek. Pakliže chcete zářit ve výrazné barvě nebo flitrech, zvolte spíše jednodušší střih. K lacinosti je snadné sklouznout, tak buďte opatrní, ať to není zrovna váš případ.

Mini s dlouhým rukávem, autor: nastygalMini s dlouhým rukávem, autor: nastygal

V hlavní roli krajka

Krajka byla ohromným hitem letních měsíců a v zimě tomu není jinak. Ovšem zatímco v létě byla k vidění především ve světlejších odstínech a působila romanticky a ryze mladistvě, teď ji kombinujte s výraznými barvami a kontrasty jako je černá a červená. V kraťoučkých rudých mini s rafinované krajky budete doslova k nakousnutí!

Krajka stále letí, autor: saksfifthavenueKrajka stále letí, autor: saksfifthavenue

Černá klasika

Pakliže se bojíte experimentovat a tak nějak stále hledáte svůj styl, zůstaňte u osvědčené černé klasiky, kterou nikdy nic nezkazíte. Pravdou je, že v této barvě bude pravděpodobně oděna polovina sálu, ale pokud sáhnete po krátkých přiléhavých mini šatech, které doplníte o výrazné zlaté doplňky a třpytivé psaníčko, vy budete rozhodně zářit.

Černá klasika neurazí, autor: pullandbearČerná klasika neurazí, autor: pullandbear

Nebojte se barev

Jak již bylo řečeno, chladnější roční období nás automaticky nutí oblékat tmavší a méně nápadné odstíny. Party ale slouží k tomu, abyste si večer pořádně užily a byly vidět, k čemuž vám výrazné barvy rozhodně pomohou. Zapomeňte pro tentokrát na šedou a hnědou a raději vyzkoušejte pastelovou růžovou, která je v podobě krátkých šifonových šatů trefou do černého!

Nebojte se barev, autor: shopbopNebojte se barev, autor: shopbop

Výrazný střih

Barva a materiál při výběru šatů rozhodně nejsou vše, myslet musíte také na tvar šatů, neboť ne všechny varianty vám budou vyhovovat. Pokud máte širší boky, případně zadeček, kterých chcete schovat, pořiďte si hit letošního roku, kterým jsou šaty ,,áčkového" střihu, jež lichotí každé postavě.

Šaty do ,,áčka", autor: nordstromŠaty do ,,áčka", autor: nordstrom

Článek Party šaty aneb staňte se královnou večírků! byl publikován 22. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...