4 tipy na skvěle padnoucí džíny

Tagy:  tipy na džíny, oblečení, nakupování, obchod, móda, džínovina, trendy

Sponzorované odkazy:

4 tipy na skvěle padnoucí džíny

Džíny – nesmrtelná klasika, kterou ve svých šatnách a skříních vlastníme asi všichni. Jedni je nosí pouze sporadicky, jiní na jejich všestrannost nedají dopustit a vlastní je v tolika možných provedeních, že by je bylo obtížné spočítat. Zkrátka a dobře, ať už patříte k milovnicím džínoviny či nikoli, měly byste se vždy řídit tím, zda vám opravdu sedí, neboť zatímco skvěle padnoucí džíny vám vykouzlí sexy postavu v každé situaci, vytahané nohavice a děravá kolena z vás rázem udělají zanedbanou šmudlu. Pokud nevíte, kam se pro džíny, které jsou kvalitní a vydrží dlouhé roky vydat, nechte se trochu inspirovat…

Široký výběr za skvělou cenu

Ideální kombinací pro výběr džínů je široká nabídka a k tomu skvělá cena. Například v prodejnách pull and bear, které najdete ve spoustě obchodních domech, se setkáte s modely nejrůznějších stylů a velikostí, na své si tak přijdou super štíhlé modelky i baculky. Kousky z aktuálních podzimních kolekcí vás vyjdou na přibližně tisíc korun, avšak často narazíte na slevy a akce, kdy veškeré džíny pořídíte i za neuvěřitelných 300 korun.

Široký výběr a skvělá cena, autor: pullandbearŠiroký výběr a skvělá cena, autor: pullandbearDžíny pořídíte i za 300 korun, autor: farfetchDžíny pořídíte i za 300 korun, autor: farfetch

Kam pro ,,slimky"?

Slim džíny jsou posledních pár let opravdovým hitem a jejich sláva se rozhodně nemá k odchodu. Ba naopak, letošní podzim jednoduché a pohodlné ,,slimky" letí víc, než kdy předtím a proto by ani ve vašem stylovém šatníku neměly chybět. A že nevíte, kde byste takové kousky pořídily? Zavítejte do prodejen Top shop, Tally weijl nebo Bershka.

Víte, kam pro slim džíny?, autor: topshopVíte, kam pro slim džíny?, autor: topshop

Nezapomeňte na barvy

Pravdou je, že pestrobarevné kalhoty v kanárkových odstínech již dvakrát neletí, ale červená, khaki, nachová či hnědá jsou stále v kurzu. Pokud si nepotrpíte na fádní odstíny a klasických džínů máte plnou skříň, pořiďte si jednoduchý model v těchto atraktivních odstínech, které se skvěle hodí například ke kožené bundě. Největší výběr barevných džínů najdete v River Island, kde jedny pořídíte od 800 korun.

Červené džíny letí, autor: riverislandČervené džíny letí, autor: riverisland

IN ve streetovém stylu

A pak tu mámo samozřejmě pohodlné kousky ve streetovém stylu, které nesmíme opomenout. Jejich výhoda spočívá ve volnosti, neboť neobepínají boky ani stehna a zadeček, nosit je tak mohou i dívky, které se nepyšní zrovna výstavní figurou. Kousky tohoto typu najdete například v obchodech Mango a to za 1300 korun.

Vsaďte na pohodlí, autor: johnlewisVsaďte na pohodlí, autor: johnlewis

Článek 4 tipy na skvěle padnoucí džíny byl publikován 7. října 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...