Džíny 5x jinak

Tagy:  kalhoty, oblečení, móda, trendy, nakupování, módní trendy, dámské oblečení

Sponzorované odkazy:

Džíny 5x jinak

Den, kdy se začaly v prodejnách s oblečením objevovat džíny a jednoduše vše z toho materiálu, by měl být ustanoven jako státní svátek, neboť na planetě zemi snad neexistuje člověk, co by džíny nemiloval a nenosil. Tyto kalhoty jsou praktické, pohodlné, stylové, nosit je můžete naprosto po celý rok a seženete je v tolika barvách, velikostech stylech, že si jednoduše nelze nevybrat. Podívejte se, jaké džíny se aktuálně objevují v kolekcích a obnovte svůj džínový šatník o nové sexy kousky, jež užijete do zaměstnání i pro volný čas.

Co v šatníku rozhodně nikdy neztratí, jsou klasické černé džíny, které se svou univerzální a nevtíravou barvou hodí ke všemu. Chcete si vzít barevnou mikinu nebo svetr s flitry? Ke všemu se dokonale hodí jednoduché černé džíny. Pakliže by vám slimky přišly příliš obyčejné, pořiďte si vychytanou variantu se stylovými prostřihy, které džíny ozvláštní a vy budete vypadat naprosto senzačně. Pořídit je můžete například v prodejnách Tally Weijl, a to od 499 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENUEAutor: SAKSFIFTHAVENUE

Barvy jsou moderní stále, a to nejenom ve žhavých letních měsících, ale také během zimy. Pokud máte už dost nudných šedých a khaki odstínů, pak se zaměřte právě na barevné džíny, ve kterých rozhodně zabodujete. Geniální volbou jsou například kanárkově žluté, červené, zelené anebo třeba tyrkysové. Stačí už jen doladit zbytek trendy outfitu a hurá do města nebo na procházku. Barevné džíny na vás čekají v prodejnách Mango za 799 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Možná si říkáte, že třičtvrtečním džínám již dávno odzvonilo, ovšem opak je pravdou. Zkrácená varianta džínových kalhot nechá skvěle vyniknout stylovým botám a je jedno, jestli obléknete pohory, lodičky nebo conversky s kožíškem. Vymazlené džínové tříčtvrteční kalhoty by tak rozhodně neměly chybět v šatníku žádné nákupní maniačky, která si s módou ráda vyhraje. Kalhoty pořídíte například v Zara od 799 korun.

Autor: BARNEYSAutor: BARNEYS

Zvonové kalhoty svou největší éru zaznamenaly v době 80. let, kdy bez nich člověk nemohl opustit stěnu svého příbytku. Poté se potupně vracely na vrchol, ale v posledních letech jsou spíše v ústraní. Pokud nemáte postavu topmodelky a potřebujete opticky zmenšit boky a stehna, zvonové kalhoty vám skvěle padnou a také pomohou. Vsadíte-li na střídmější variantu, budete nejenom štíhlejší, ale také IN. Koupit je můžete například u True Religion za 1 299 korun.

Autor: TRUERELIGIONAutor: TRUERELIGION

Letos jsou v módě opět kožené kalhoty, které vypadají skvěle především na štíhlých ženách. Někomu však může kůže připadat nepohodlná a velmi nepříjemná. Pakliže máte s koženými materiály a obzvláště pak v podobě kalhot obdobný problém, pořiďte si černé džíny s lesklým nádechem, které jsou ideální alternativou. Pořídit je můžýete v prodejnách Reserved nebo Tally Weijl, to již od 699 korun.

Autor: FORWARDFORWARDAutor: FORWARDFORWARD

Článek Džíny 5x jinak byl publikován 11. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...