Parfémy Guess – vsaďte na originalitu a podmanivost

Tagy:  Guess, vůně, flakón, společnost, značka

Sponzorované odkazy:

Parfémy Guess – vsaďte na originalitu a podmanivost

Výběr parfému byste neměli brát na lehkou váhu. Pokud si koupíte obyčejnou vůni v drogerii, její kvalita bude odpovídat ceně. Raději sáhněte hlouběji do kapsy a zainvestujte do parfému, jenž vám vydrží několik měsíců a oslní vás i vaše okolí. Parfémy Guess se pyšní prvotřídní kvalitou, originálními flakóny a podmanivou vůní.

O společnosti

Možná jste doposud žili v domnění, že značka Guess se svou historií řadí k lídrům jako je Chanel či Dior, opak je však pravdou. Společnost roku 1981 založili bratři Paul a Maurice Marciano v americké Kalifornii, přesto, že je firma poměrně benjamínkem, těší se oblíbenosti po celém světě, především v Americe a v Evropě. Guess začínala jako malá továrna vyrábějící džíny, postupem času se však vyvinula v celosvětovou lifestylovou značku s milionovými obraty. Z počátku se značka orientovala pouze na oděvy jako jsou stylová trika a džíny, Později se rozrostla o ostatní trendy kousky a také doplňky, v podobě typických kabelek a originálních hodinek. Dnes Guess navrhuje exkluzivní kolekce módního oblečení a široký výběr módních doplňků, mezi které patří i parfémy.

Guess Gold je jedním z prvních parfémů značky, autor: guessGuess Gold je jedním z prvních parfémů značky, autor: guess

Parfémy Guess

Parfémy Guess jsou nápadné, odvážné a vždy sexy, proto si je oblíbily jak zralé ženy, tak mladší dívky teenagerského věku. Vsaďte na poslední módní ,,výstřelky“ a kupte si jeden z exkluzivních Guess parfémů.

Guess Seductive

Nová dámská sexy vůně Guess Seductive ztělesňuje jedinečnou přitažlivost a hravě podmanivý styl vystihující módní značku Guess. Šumivá, květinově dřevitá vůně evokuje cudnou ženskost a omamnou svůdnost. Odvážné horní nóty pikantního, oslňujícího bergamotu, pulzujícího černého rybízu a šťavnaté hrušky vyvolávají skvělé chutě, až se sbíhají sliny.

Guess Seductive se pyšní roztomilým flakónem, autor: guessGuess Seductive se pyšní roztomilým flakónem, autor: guess

Guess I´m Yours

Guess uvádí novou variantu parfému Seductive, dřevitě květinovou vůni Seductive I´m Yours. Parfém Guess Seductive I´m Yours je žhavá, sexy a hravá vůně pro vyjímečnou ženu.

Guess Woman

Guess Woman je květinově-ovocná vůně pro nespoutanou ženu. Tato lehce sladká vůně je vhodná pro denní nošení. Zpočátku vás osvěží mandarinka, broskev, červené ovoce, poté budete zahaleni do květinového závoje, konec dovrší pižmo, ambra a cedrové dřevo.

Guess by Marciano

Guess By Marciano patří ke květinově-ovocným vůním pro ženy. Zpočátku vás osvěží grapefruit, curacao, kardamon, v srdci tato vůně skrývá květinové tóny v podobě pivoňky, jasmínu a zimolezu, na závěr ucítíte mošus a vanilku. 

Inspirujte se originálními tóny podmanivé vůně, autor: guessInspirujte se originálními tóny podmanivé vůně, autor: guess

Článek Parfémy Guess – vsaďte na originalitu a podmanivost byl publikován 30. prosince 2011 v 20.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...