Parfémy Armani – vsaďte na kvalitu a eleganci

Tagy:  Armani, vůně, flakón, diamonds, code, mania, aqua di gioia

Sponzorované odkazy:

Parfémy Armani – vsaďte na kvalitu a eleganci

Značka Armani patří k lídrům světové módy a to nejen co se oblečení a obuvi týče, ale také v oblasti kvalitních a prvotřídních parfémů. Vsaďte na luxus a pořiďte si jedničku ve světě vůní, parfém Georgio Armani,

O značce

Zakladatelem a uznávaným Bossem ve světě módy je Georgio Armani, jenž se narodil v roce 1934 v průmyslovém městě Piacenza nedaleko Milána. Největší vliv na jeho kariéru měla matka Marie, ta nejenže měla velmi vytříbený vkus a velice dbala o svůj zevnějšek, ale především šila oblečení pro celou rodinu. eho modely se vyznačují čistými liniemi a zářivými barvami. Italský styl a mořské tóny uplatňuje i v linii parfémů. Do skupiny lehkých, svěžích parfémů patří řada Aqua Di Gio. Výraznější vůně pak zastupuje řada Code. Pro zákazníky, kteří vyznávají městský styl života a zajímají se o módní trendy jsou určeny vůně Attitude pro pány a Emporio Armani Diamonds pro dámy.

Armani mania

Vůně Mania od značky Armani je jako elixír, který rozpoutá ženské emoce. Svádí smysly a zrychlí puls. Mísí vůni ovoce, koření a v kombinaci s dřevitými tóny, ambrou a pižmem vytváří tajemnou, dráždivou vůni. Jedná se o orientálně-dřevitou vůni pro ženy. Na trh byla uvedena v roce 2004 a zakoupit ji můžete okolo 1700 korun.

Armani mania je smyslnost sama, autor: armanionlineArmani mania je smyslnost sama, autor: armanionline

Armani Code

Code For Women od značky Armani je dámská, květinová vůně pro elegantní a sofistikovanou ženu. Je tajemná, svůdná a přitažlivá. Spolu s Code For Women se vždy stanete středem pozornosti, ať budete kdekoliv. Flakón je oděn v safírové modři, dekorovaný krajkou z orientálních květin. Vůně byla na trh uvedena v roce 2006 a její cena se pohybuje okolo 2500 korun.

Armani Code vás uhrane svou nespoutaností, autor: armanionlineArmani Code vás uhrane svou nespoutaností, autor: armanionline

Armani Diamond

Odhalte vášeň, kterou v sobě ukrývá parfém Emporio Armani Diamonds, který je luxusní, ženský a smyslný. Parfém odráží jiskru, sílu, lesk a erotičnost z nositelky vůně Emporio Armani Diamonds. Parfém otevírá směs květin, zejména růží a je doplněn o šťavnaté maliny a exotické liči. Erotičnost parfému podtrhuje kombinace jantaru a cedrového dřeva. Celková vůně působí neodolatelně, šťavnatě a naprosto žensky.

Armani Diamonds je luxusní parfém pro každou ženu, autor: armanionlineArmani Diamonds je luxusní parfém pro každou ženu, autor: armanionline

Armani Aqua di gioia

Svůdné mořské aroma bylo první inspirací stvořitele této vůně. Kompozice parfému srovnává silnou, důstojnou a duchaplnou ženu s perfektní harmonií přírody. Flakon je přírodního tvaru, představuje vodní kapky, které jsou čisté, vzdušné a průz­račné. Na trh byla uvedena v roce 2010.

Armani Aqua di Gioia je nová vůně, autor: armanionlineArmani Aqua di Gioia je nová vůně, autor: armanionline

Článek Parfémy Armani – vsaďte na kvalitu a eleganci byl publikován 4. ledna 2012 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...