Parfémy Hugo Boss – rafinovanost nade vše

Tagy:  Hugo Boss, intense, orange, deep red, essence of femme

Sponzorované odkazy:

Parfémy Hugo Boss – rafinovanost nade vše

Hugo Boss patří k nejuznávanějším módním návrhářům světa a proto je zcela pochopitelné, že se zaměřil i na vlastní kolekce parfémů prvotřídní kvality. Pokud chcete vyzařovat sebejistotu a zároveň zůstat půvabná a přátelská, pořiďte si jednu z rafinovaných vůní Hugo Boss.

O značce

Zakladatel světoznámé značky Hugo Ferdinand Boss přišel na svět roku 1885 v Metzingenu v Německu a stejnojmennou společnost založil v roce 1923. Hugo Boss se po čas První světové války orientoval hlavně na výrobu vojenských uniforem a oděvů vojákům Wehrmachtu. Svého vojenského kopyta se Hugo Boss držel až do konce Druhé světové války, kdy se na značku Hugo Boss začalo pomalu zapomínat a na kdysi proslulé jméno prášit. Po smrti Hugo Bosse v roce 1948 přišel jistý útlum a to až do roku 1953, kdy na trh dorazila nová kolekce pánského obleku, samozřejmě bez vojenské tématiky. Časem přišly na řadu i parfémy, původně kolekce ryze mužské, ale dnešní Hugo Boss myslí i na příslušnice něžného pohlaví.

Hugo Boss Intense

Boss Intense představuje rafinované spojení hřejivých kořenitých tónů s bohatými, ženskými květinovými nótami vanilkové orchideje a turecké růže. Vše je zahaleno do smyslnosti vonných pryskyřic, vzácných dřev a tónů ambry a pižma. Boss Intense je vůní nového způsobu svádění, které nelze odolat. Zakoupit ji můžete za krásných 800 korun.

Hugo Boss Intense, autor: coloribusHugo Boss Intense, autor: coloribus

Boss Orange

Hugo Boss Boss Orange je krásná podmanivá vůně vhodná pro každodenní nošení. Vytvořená pro ženy, které milují život a nebojí se riskovat. Vyzývavá, trendy, svěží vůně Boss Orange vás nenechá na pochybách, že právě ona je ta pravá pro vás. Pořiďte si tento parfém za 920 korun.

Hugo Boss Orange, autor: coloribusHugo Boss Orange, autor: coloribus

Hugo Boss Deep Red

Hugo Boss Deep Red zosobňuje ženu, která stanovuje pravidla svádění a ráda si s nimi pohrává. Kombinace černého rybízu, červeného pomeranče s květy zázvoru vytváří obraz každodenního života ze kterého žena a její Hugo Boss Deep Red zcela jasně vybočují. Nevšednost s jemným nádechem vanilky, to je nespoutaná a tmavě rudá Hugo Boss Deep Red.

Hugo Boss Deep Red, autor: coloribusHugo Boss Deep Red, autor: coloribus

Boss Essence de Femme

Boss Essence de Femme je volbou každé žena, která se nebojí žít naplno. Právě ona doprovází elegantní ženu večerní a noční etapou dne. Nejen šaty, ale i vůně vytváří atmosféru. Proto si po dni, kdy je vaší jemnou průvodkyní Boss Femme, „oblékněte“ na večer její koncentrovanější verzi, která vám nenápadně pomůže změnit tempo a připravit se na večer podle vašich představ. Její předností je i fakt, že se ani při tom nejzábavnějším večírku „neunaví“, ale bude při vás věrně stát po celou noc.

Hugo Boss Essence de femme, autor: coloribusHugo Boss Essence de femme, autor: coloribus

Článek Parfémy Hugo Boss – rafinovanost nade vše byl publikován 6. ledna 2012 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...