Moira – termoprádlo a sportovní móda

Tagy:  Termoprádlo, sportovní oblečení, oblečení, kalhoty, vlákno moira

Sponzorované odkazy:

Moira – termoprádlo a sportovní móda

Pokud si potrpíte na sportovní a pohodlnou módu, vsaďte na klasiku v podobě termoprádla, které v zimě příjemně zahřeje a v létě ochladí. Zapomeňte však na předražené komplety, jenž neplní svou funkci a pouze vás okrádají o těžce vydělané peníze. Moira je sázkou na jistotu, neboť nabízí prvotřídní produkty jak pro ženy, pro muže tak samozřejmě pro děti.

Moira nabízí i jednoduchou sportovní módu, autor: moiraMoira nabízí i jednoduchou sportovní módu, autor: moira

Značka Moira působí na českém trhu od roku 1989. Společnost vyrábí nejen funkční oděvy, ale má i své vývojové oddělení kde neustále vyvíjí a testuje nové druhy materiálů a oblečení a tím posouvá funkční prádlo Moira k dokonalosti. Tento vývoj započal již v sedmdesátých letech pan Mario Vlček, díky tomuto „náskoku“ je dnes Moira největším výrobcem a prodejcem sportovního funkčního prádla a oblečení u nás. Moira se v České Republice stala symbolem pro funkční prádlo.

Dopřejte si kvalitu v podobě termoprádla Moira, autor: moiraDopřejte si kvalitu v podobě termoprádla Moira, autor: moira

Vlákno Moira

Hlavní složkou termoprádla a sportovních oděvů Moira je samozřejmě termovlákno vyrobeno z polypropylenu, které má jedinečné vlastnosti. V první řadě materiál Moira nezpůsobuje prochlazení, přehřátí nebo zvýšené pocení, nevyvolává alergické reakce, je nejpevnější a nejpružnější ze všech syntetických vláken, má nejlepší izolační vlastnosti, vysoký výkon v odvodu vlhkosti a nízkou hmotnost.

Dámské termokalhoty na sjezdovku, autor: moiraDámské termokalhoty na sjezdovku, autor: moira

Sortiment

Oděvy Moira jsou k dispozici v dámském, pánském i dětském provedení a to v nejrůznějších barevných kombinacích. Pánská sada Moira Imarion, vhodná na zimní sjezdovky je speciálně sestrojená pletenina, jenž umožňuje používat oblečení oboustranně – z rubu i líce. Při oblečení rubové strany na tělo je zvýšena tepelná ochrana. Při oblečení lícové strany na tělo je zvýšena schopnost transportu potu. Dámské kalhoty z vlákna Moira jsou skvělé do extrémních teplotních výkyvů. pletenina je na lícové straně tvořena plastickým rovnoměrně se střídajícím žebrem, na rubové straně vytváří pletenina žebro nízké a úzké, takže vzniká dojem téměř hladkého povrchu. Při oblečení se rubní kanálky mírně roztáhnou a zvětšeným povrchem dokáže úplet odvést velké množství vlhkosti směrem do vnější vrstvy pleteniny. Kanálky cirkuluje vzduch a vyrovnává tepelné rozdíly pokožky. Vnější žebro materiálu umožňuje akumulaci vzduchu mezi Duem a další vrstvou ošacení a tím výborně tepelně izoluje.

Pánské termoprálo do zimních měsíců, autor: moiraPánské termoprálo do zimních měsíců, autor: moira

Článek Moira – termoprádlo a sportovní móda byl publikován 27. února 2012 v 16.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...