Dámské jarní trendy 2012

Tagy:  trendy, jarní trendy, neonové barvy, květinový vzor

Sponzorované odkazy:

Dámské jarní trendy 2012

Nová sezóna přináší spoustu úžasných stylů a nových módních trendů. Zdůrazněte svůj styl těmito žhavými módními trendy pro jaro 2012. Budete unešeni neotřelou modernou na vintage stylu, zářivými barvami a zdobením na šatech z 20. let.

Louis VuittonLouis Vuitton

Neon

neon / Marie Claireneon / Marie Claire mandarinka / Marie Clairemandarinka / Marie Claire

Trend barevného blokování je velmi zábavný a neonovým šatům ve stylu 60. let dodává šmrnc a utváří siluetu těla. Působivá je horká žlutá, jež nabízí nadčasovost a rafinovaný vzhled. Společně s jasným tyrkysem nebo pomerančem tvoří dráždivou kombinaci. Neonové barvě se nejlépe vyjímají na opálené pokožce s lesklým podkladovým make-upem.

Černá na žluté

žlutá a černá / Marie Clairežlutá a černá / Marie Claire

Kombinace černé a bílé je tu každou chvíli. Nyní přišli návrháři s kombinací černé a žluté a vypadá vážně skvěle. Jedné se hlavně o černý vzor na žlutém podkladě nebo černá krajka na žlutých šatech nebo topu.

Bílá barva

bílá barva / Marie Clairebílá barva / Marie Claire

Klasická, čistá a nevinná je bílá barva. Prim hrají dlouhé bílé košile a bílé šaty. Vedle toho také bílé háčkované šatičky, které se hodí do práce nebo i na zahradní party. Inspiraci hledejte v kolekci Louis Vuitton.

Deco art

neon / Marie Claireneon / Marie Claire

Deco art je univerzální dekorativní styl z 20. a 30. let. Nese v sobě rysy mnoha směru, hlavně kubismu, futurismu a secese. Jednoduché linie, křiklavá barevnost a zobrazení mnohoúhelného pohledu, to jsou prvky jarního deco artu.

Květinový potisk

Květinový potisk zkrátka k jaru patří. Designéři si s potisky mnohdy vizuálně pohrají, trochu rozmažou nebo doplní ovocem anebo výrazným pozadím. Květiny oznamují, že přišlo jaro a dodávají něžnost.

Puntík

puntíkatý vzor / Marie Clairepuntíkatý vzor / Marie Claire

Mladiství puntík pro rozverné dívky. Puntíkatý vzor vás vrátí do dětských let. Je opravdu kouzelný, dokonce vám i pár let ubere. Nejpůsobivější je na šatech, hlavně bílý puntík na černém nebo světle modrém podkladě nebo černý puntík na bílém podkladě.

Pyžamová party

pyžamová party / Marie Clairepyžamová party / Marie Claire

Pyžamo ještě nikdy nebylo tak stylové jako nyní. Ale nenechte se mýlit, tyto outfity jsou pyžamu jen podobné, jsou totiž určeny na běžné denní nošení. Puntík nebo pruhy, co si vyberete vy?

Elegantní atletika

sportovní inspirace / Marie Clairesportovní inspirace / Marie Claire

Nyní trochu atletiky pro sportovně založené dívky. Krátké barevné sukně, mikiny, barevné tenisky a kšiltovky, ukažte, jak milujete sport.

Zkrácená délka

zkrácená délka / Marie Clairezkrácená délka / Marie Claire

Ukažte bříška!!! Zkrácené topy se dají nosit na holé tělo, na šaty nebo ke kalhotám a sukním se zvýšeným pasem, prodloužíte tak své nohy. Takže hurá do posilovny, ať máte co ukázat, protože jaro je už za dveřmi.

http://www.marieclaire.com

Článek Dámské jarní trendy 2012 byl publikován 13. března 2012 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...