Noční prádlo – i v noci můžete vypadat oslnivě

Tagy:  Noční prádlo, dámské prádlo, košilka, romantická košilka, elegantní košilka, pohodlná košilka, košilka pro těhotné

Noční prádlo – i v noci můžete vypadat oslnivě

Možná koupi nočního prádla nevěnujete takovou pozornost jakou byste měly, a to právě z důvodu, že jej potřebujete pouze v noci, kdy spíte. Noční prádlo má však hned několik funkcí, díky kterým stojí za zvážení koupě kvalitnějšího modelu. V první řadě záleží, jaký druh oděvu vám na spaní vyhovuje. Jedinci, které stále sužuje zima by si měli pořídit klasické pyžamo s dlouhým rukávem a nohavicemi z prodyšné bavlny, která v zimě zahřeje a v případě pocení pohltí tekutinu. Na léto je ideální variantou krátké body s kalhotkami, komplet si taktéž zvolte dle vkusu a nálady. Pro veselé kopy je k mání barevné, výrazné duo s potisky, romantičky si zase mohou pořídit lehkou košilku s výšivkami a krajkami. Nezapomínejte ani na tužby vašeho partnera, pro kterého je volba vašeho spacího úboru více než důležitá…

Jemná romantika

Roztomilá dámská košilka Candy girl mluví sama za sebe. Košilka na špagetových ramínkách je vyrobena z lehce průsvitné látky, zatímco košíčky zdobí krajka a velký výstřih. Mezi košíčky je dekorace v podobě mašličky, je kratší délky a dokonale ji doplňují tanga. Díky příjemnému materiálu budete spát jako v bavlnce a ráno se probudíte krásná a svěží.

Romantická noční košilka pro chvíle ve dvou, autor: cosanelleRomantická noční košilka pro chvíle ve dvou, autor: cosanelle

Elegance

Okouzlující košilka s bočním výkrojem z kolekce Chic a Glamour vás oslní svým osobitým půvabem a elegancí v jednom. Košíčky jsou zdobené černou krajkou s třpytivou mašličkou mezi košíčky. Svislé černé pruhy zdůrazňují ženské tělo a křivky, což viditelně zeštíhluje postavu. Dolní lem košilky je zdoben krajkou, ta dodává modelu nádech luxusu.

Elegantní košilka je navíc i pohodlná, autor: le cateElegantní košilka je navíc i pohodlná, autor: le cate

Pohodlnost

Pěkná košilka na zimní večery zahřeje a potěší. Model je vyroben z velmi jemné bavlny, která obejme vaše tělo a propůjčí mu pocit bezpečí a nejvyššího pohodlí. Na vrchním i spodním okraji je krajková a saténová stužka, která dodává jiskru elegance. Střih zvýrazňuje ženské přednosti a materiál je ze stoprocentní bavlny.

Pohodlná košile pro dlouhé zimní večery, autor: twinxPohodlná košile pro dlouhé zimní večery, autor: twinx

Pro maminky

Nesmíme zapomenout ani na nastávající maminky, kterých se pohodlí týká nejvíce. Pořiďte si roztomilou bavlněnou košilku s motivem medvídka Pú, jenž vás připraví na vaše mateřství. Okraj dekoltu, rukávy a kalhoty jsou mřížkované. Kalhoty mají elastický pas pohodlný vašemu bříšku. Dostupné jsou v dvou barevných verzích a rozměrech od S do XL.

Košile pro nastávající maminky, autor: twinxKošile pro nastávající maminky, autor: twinx

Článek Noční prádlo – i v noci můžete vypadat oslnivě byl publikován 8. května 2012 v 11.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...