Letní trendy 2012 aneb oživte svůj fádní šatník ještě dnes!

Tagy:  letní trendy 2012, léto, sezóna, období, móda, body, baleríny, šaty, barvy, modely, tuniky, doplňky

Sponzorované odkazy:

Letní trendy 2012 aneb oživte svůj fádní šatník ještě dnes!

Příchod nové sezóny si vždy žádá nějakou, byť drobnou změnu. Záleží pouze na vás, jestli se necháte inspirovat novými účesy, začnete s účinnou dietou, pořídíte si pernamentku to fitness centra a do solária. Na co však nesmíte zapomenout jsou nové, žhavé trendy ve vašem šatníku a botníku. Léto je obdobím, které přináší zářivé barvy, krátké střihy a svěží outfity. Buďte originální a nechte se inspirovat letními hity pro rok 2012, nebudete litovat!

Baleríny

Dámské baleríny jsou oblíbenou obuví, která je v posledních letech opět in. Stačí se podívat na nabídku obchodů a naleznete tam tyto krásné boty, které se hodí na jaro i na léto, na procházku, do práce i do školy. Pohodlné baleríny jsou rozhodně skvělou volbou i na rok 2012. Výhodou je skvělá cena a velmi obrovský výběr ve všech obchodech. Balerínky jsou každodenní obuví do nepohody. Jedná se o univerzální boty, které se hodí ke každému typu oblečení a do každé příležitosti. Většinou jsou balerínky bez podpatku, ale naleznete je i s menším podpatkem či klínkem. Dále jsou na nich různé ozdůbky jako jsou mašličky, korálky, kamínky nebo stužka. Také jsou dostupné i bez plné špičky. K tomu navíc může být špička zakulacená nebo naopak do elegantní špičky. Záleží pouze na vás, jaká varianta bude vašemu srdci nejbližší.

Balerínky jsou ideální obuví pro každý den, autor: kosabellaBalerínky jsou ideální obuví pro každý den, autor: kosabella

Letní šaty

Aktuální letní období s sebou přináší rady a typy, kam se bude ubírat hlavní součást dámského letního oblečení, letní šaty jsou žhavou trefou do černého. Loňský rok s byly v módě šaty s pestrými květinovými a organickými vzory, které hýří barvami nebo dynamické potisky v kontrastních barvách. Letos se zaměřte spíše na jednobarevné, ale výrazné kombinace jako je například lososová, tyrkysová, oranžová, růžová či červená. Nebojte se nakombinovat zdánlivě neslučitelné, střet růžové a červené působí odvážně a svěže. Pokud ,,trpíte” na černou barvu a těžko se jí vzdáváte i v letních dnech, zvolte třeba zavinovací model. Střih splývá a kopíruje postavu a zaručí velké pohodlí i v horkých dnech.

Letní šaty nesmějí ve vaše šatníku chybět, autor: zaraLetní šaty nesmějí ve vaše šatníku chybět, autor: zara

Halenky a volány

Dřívější doby se stále vrací a v módě nás překvapí v podobě retra. Pokud je pro vás přitažlivá opravdu extra aktuální dámská móda, pak jsou to především střihy chino, objemné halenky a volány. Ano správně, jaro a léto hlásí monstrózní návrat 80. let. Nebojte se objemně volných rukávů a průsvitného materiálu. Model nakombinujte s mini šortkami a letními kozačkami. Budete působit ležérně a přitom vyzývavě.

Tunika pro každý den, autor: mesantropTunika pro každý den, autor: mesantrop

Článek Letní trendy 2012 aneb oživte svůj fádní šatník ještě dnes! byl publikován 13. června 2012 v 14.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...