Nakupování jako droga? Využijte ji ve prospěch všech

Tagy:  nákupy, obchodí centrup, posednost, vánoční dárky, armani, značkové oblečení

Nakupování jako droga? Využijte ji ve prospěch všech

Málo která žena by s klidným srdcem pronesla, že nakupování není její hobby. Ano, možná máte jiné priority, kdyby ne, byla byste poměrně sebestředná osoba, ale přiznejte si, že drancování bankovního účtu, kopy nákupních tašek a k prasknutí nacpaná šatní skříň vám zkrátka dělá dobře. Američtí vědci dokonce přišli s objevem, že jestli něco dokáže dokonale odbourat stres a problémy běžného života odsunou na druhou kolej, jsou to právě ony milované nákupy. Proč si je tedy odpírat a cítit se kvůli nim provinile? Pokaždé, když vás přepadne chuť provětrat peněženku, odůvodněte si cestu do nejbližšího nákupního centra jako relaxační kůru.

Udělejte si radost

Jako většina lidí, jste i vy pracujícím člověkem a pravděpodobně i matkou a manželkou, což je též poměrně náročné zaměstnání. Ráno brzy vstát, připravit snídani, obstarat děti, vypravit se do práce, tam podávat příslušné výkony, vyzvednout ratolesti, dopravit je na kroužky, uvařit a uklidit, vyžaduje opravdu spoustu práce a námahy. Tak proč byste si jednou za čas nedopřála značkové oblečení, jako je například armani Exchange, které najdete na této adrese http://najstyl.sk/?…. Vámi vybraný módní úlovek vám udělá radost a dodá síly do dalších dní, což jistě potěší i vaši rodinu.

Využijte svou posedlost ve prospěch ostatních, autor: Ali_adsVyužijte svou posedlost ve prospěch ostatních, autor: Ali_ads

Myslete dopředu

Čas plyne jako voda, proto není nikdy na škodu myslet trochu dopředu. Zašla jste náhodou do hračkářství, kde mají panenku Barbie, jež si přeje vaše dcera, v akci? Tak ji kupte už dnes a na narozeniny máte o starost méně. Že je prosinec až za půl roku? Na Vánoční dárky není nikdy brzy, protože nic není horšího, než shánět autíčka 23. prosince. Kupte některé věci teď a v době, kdy byste obvykle dárky pro děti pořizovala budete mile překvapena, jak najednou ušetříte čas i peníze.

Buďte praktická

Žijí mezi námi i takové ženy, které mají nakupování jako drogu, bez které se moc dlouho neobejdou. Samozřejmě, oblečení, doplňků a bot není nikdy dost, ale myslete při svých nákupních maratonech i na druhé. Dětem pořiďte malou drobnost nebo něco na zub.

Nakupování je pro spoustu žen droga, autor: maaniemiNakupování je pro spoustu žen droga, autor: maaniemi

Článek Nakupování jako droga? Využijte ji ve prospěch všech byl publikován 22. července 2012 v 14.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...