Buďte krásná díky jedinečnému spodnímu prádlu

Tagy:  spodní prádlo, astratex, luxusní prádlo, košilka, tanga, podprsenky, kalhotky

Buďte krásná díky jedinečnému spodnímu prádlu

Každý z nás je v něčem šikovný. Jeden má umělecký talent, další je schopný dosáhnout několika vysokoškolských titulů a jiný zase dovede z minima potravin vyrobit kulinářský zázrak. Na co jsme však expertky prakticky všechny ženy bez výjimky, je nakupování. Máme dokonalý čich na ty největší slevy, dovedeme zkombinovat zdánlivě nekombinovatelné a výběrem dárků dovedeme vykouzlit úsměv na rtech nejedné osobě. Zkrátka a dobře, tento um musejí mít ženy snad od kolébky. Že se nakupování stalo naším koníčkem víme, ale ne každá z nás si potrpí na to stejné zboží. Jako někdo miluje pořizování bot, jiná žena si doslova libuje v obchodech s biopotravinami. Málo který muž je zastáncem nákupních maratonů, neboť mnohdy jsou našimi sponzoři právě oni, avšak za který nákup vám muž rozhodně poděkuje a ještě vám navrhne ,,repete“, je oblast spodního prádla…

Udělejte radost sobě i svému příteli, autor: astratexUdělejte radost sobě i svému příteli, autor: astratex

Možná jste si vždy myslela, že jste, co se pořizování tohoto sortimentu týče, poměrně znalá a víte naprosto přesně co vám sluší a co naopak nikoli. Avšak jakmile se podíváte do své skříně, z hrůzou zjistíte, že doby vyzývavých outfitů jsou ty tam a vy vlastníte pouze obyčejné podprsenky a neforemné kalhotky. Není tedy divu, že se ve svém těle občas necítíte dvakrát příjemně. Doby, kdy spodní prádlo znamenalo pouze nedílnou součást oděvu, bez které jste se neobešly a postrádalo jakýkoliv šmrnc a styl už dávno neplatí. Ba naopak můžeme mít mnohdy pocit, že to obchodní domy s krajkou a odhalováním ňader občas přehánějí. Jistě znáte značky jako Victorias Secret či Calzedonia, které vydělávají miliony dolarů právě proto, že jejich kouskům nelze odolat. Koupě spodního prádla je především o dobrém pocitu a příjemné náladě, jehož principem není upozornit na menší ,,faldíky“ a strie, ale uvědomit si, jak pěkná a pevná prsa vlastníte a také, jak moc umíte být sexy. Babičkovské ,,padáky“ a podprsenky připomínající bavlněné tílko by neslušely ani luxusní topmodelce, to si dobře zapamatujte!

Pokud se můžete pochlubit tím, že máte partnera, sice u vás nepřipadají v úvahy zmrzlinové večery ve vytahaných teplácích a mastných vlasech, za to se však můžete těšit na překrásné chvíle ve dvou. I když vás přítel jistě miluje takovou, jaká jste, jednou za čas jej překvapit neuškodí. Zapomeňte však na klasická, okoukaná tanga, teď jsou v kurzu luxusní košilky, rafinované halenky a jiné erotické prádlo. Do zaměstnání či na nákupy pak můžete s klidem nosit stahovací prádlo.

Krásné spodní prádlo vám zvedne náladu, autor: atratexKrásné spodní prádlo vám zvedne náladu, autor: atratex

Článek Buďte krásná díky jedinečnému spodnímu prádlu byl publikován 2. října 2012 v 18.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...