Bílé spodní prádlo nemusí být fádní

Tagy:  bílé prádlo, spodní prádlo, podprsenka, kalhotky, tanga, košilka, krajka

Bílé spodní prádlo nemusí být fádní

Spodní prádlo je nedílnou součástí šatníku každého z nás. Muži mají výběr podstatně jednodušší než ženy, obvykle sáhnout po oblíbených boxerkách v tradičních barvách, kdežto dámské spodní prádlo není jenom o funkčnosti a pohodlí, ale také o vzhledu. Musí se líbit jak vám, tak vašemu partnerovi, vlastnit byste proto měly bílou klasiku, černý komplet a poté jednotlivé kousky dle vlastní fantazie, které se meze rozhodně nekladou. Pokud žijete v domnění, že bílé spodní prádlo je symbolem usedlosti a nevinnosti, podívejte se na kousky, které říkají pravý opak…

Pakliže si nepotrpíte na nepohodlné kostice a raději preferujete jemnou krajku v kombinaci s příjemným a kvalitním materiálem, nechte se inspirovat trojúhelníčkovým tvarem a příjemnou mašličkou. Podprsenka snadno drží ňadra a přitom sluší i menším velikostem. Rozhodně ji však nepoužívejte na sport, kdy by naopak působila nepohodlně.

Kostice nejsou nutností, autor: polyvoreKostice nejsou nutností, autor: polyvore

Spánek je důležitý a nesmíme jej opomíjet, tak proč by vám to nemohlo slušet i během snění? Lehká košilka ze šifonu má příjemnou délku nad kolena a jemně zdobený vršek ji dodává na romantičnosti. Tímto nočním kompromisem potěšíte jak sebe, tak svého partnera.

Jemná noční košilka,autor: polyvoreJemná noční košilka,autor: polyvore

Kalhotky nebo tanga by měla být nejenom líbivá, ale především pohodlná, neboť v nich trávíte celé dny. Jednoduchá bílá tanga jsou ozvláštněna o stříbrnou aplikaci abstraktních tvarů, která jen tak neomrzí.

Jednoduchá tanga s aplikací, autor: polyvoreJednoduchá tanga s aplikací, autor: polyvore

Kombinace bílé a růžové je snad nesmrtelná a k tomu všemu dokonalá krajka – no kdo by této jedinečné podprsence odolal? Kromě faktu, že je překrásná, nosit ji můžete i pod těsná trička a halenky, neboť má tak jemnou krajku, která pod materiálem není vidět. Bílá podprsenka je praktická a nosit ji lze prakticky pod cokoliv.

Kombinace bílé a růžové potěší, autor: polyvoreKombinace bílé a růžové potěší, autor: polyvore

Tyto kalhotky jsou vrcholem originality a jen tak někde je nespatříte, proto neváhejte a hurá pro ně. Kombinace bílé a černé je dokonalým spojením romantiky a vášně, přičemž abstraktní motivy rostlin působí až éterickým dojmem. Pořiďte si rovnou celý komplet a buďte zkrátka k zulíbání.

Vášnivá černá a romantická bílá, autor: polyvoreVášnivá černá a romantická bílá, autor: polyvore

Kdo říká, že podprsenky musejí být vždy pouze a jenom košíčkové. Jednoduchý proužek ozvláštněný o krajku j praktický, pohodlný a rozhodně stylový.

Zapomeňte na klasické podprsenky, autor: polyvoreZapomeňte na klasické podprsenky, autor: polyvore

Článek Bílé spodní prádlo nemusí být fádní byl publikován 25. října 2012 v 13.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...