Parfémy Diesel pro nespoutané ženy

Tagy:  parfém, diesel, parfém diesel, značka, společnost, vůně, flakón

Sponzorované odkazy:

Parfémy Diesel pro nespoutané ženy

V posledních letech se dala na ústup jakási strojená móda v podobě nepřirozených podpatků, naplétaných vlasů a umělých nehtů a spíše se do popředí opět hrne ženská přirozenost a jemná krása. Být sama sebou je základ, ovšem přírodě se zkrátka musí maličko pomoci a právě od toho jsou zde parfémy. Příjemně vonící žena je lákadlem snad pro každého. Pokud hledáte něco osobitého, podmanivého, sexy a přitom uvolněného, sáhněte po jakékoliv z variant parfému Diesel, jejich nespoutanost a hravost vás nezklame v žádné situaci a vy tak budete stále zářit.

Značka Diesel

Značka je poměrně mladá, založena byla roku 1978 Italem, jehož jméno zní Renzo Rosso. Z počátku se menší společnost orientovala na drobný butik v New Yorku, kde nabízela kolekce ležérního oblečení s důrazem na džíny a trika, po sléze se začala orientovat i na parfémy a to jak dámské, tak pánské, ty si našly téměř okamžitě své obdivovatele. Značce Diesel se dařilo od samého začátku, neboť její zakladatel měl jasnou vizi v podobě jednoduché, ležérní avšak velmi nápadné módy, která uchvátí jak maminku na mateřské dovolené, tak studentku univerzity. Jeho záměr byl pochopitelný již z výloh a také nesl své ovoce. Dnes je značka Diesel proslulá po celém světě a vlastní butiky v desítkách atraktivních zemích, včetně České republiky.

Parfémy Diesel mají své kouzlo, autor: inga_berettaParfémy Diesel mají své kouzlo, autor: inga_beretta

Fuel for Life

Dámská vůně Fuel for Life je symbolem smyslnosti a vášně. Každá žena se pod závojem této éterické esence stane neodolatelným středem pozornosti a neunikne lačnému oku žádného muže. Pro denní nošení je poměrně těžká, ale pokud se chystáte na večírek, ples nebo rande svých snů, pak na parfém Fuel for Life rozhodně vsaďte a nebudete litovat. Navíc vás jistě potěší překrásně navržený a originálně vypadající flakón v atraktivním odstínu.

Loverdose

Již sám název napovídá, že v sobě atraktivní flakón ve tvaru srdce schovává spoustu lásky a vášně. Základem vůně je orientální vanilka, jež vás uchvátí během několika málo sekund, jakmile se příjemně rozvine, ucítíte lehkou vůni mandarinek, gardénie a jasmínu. Jako jemný vánek na samém konci ucítíte záchvěv badyánu, skořice, lékořice a tajemné směsi bylinek, která z parfému loverdose dělá pravou a nefalšovanou zbraň.

Článek Parfémy Diesel pro nespoutané ženy byl publikován 29. ledna 2013 v 16.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...