Pyžama, ve kterých dokážete rozzářit noc

Tagy:  pyžama, luxus, satén, noc, krajka, stuha, mašle, spaní, dámské košilky, pyžamo

Pyžama, ve kterých dokážete rozzářit noc

Co je nejdůležitější pro to, abychom se vyspali do „růžova“? Pohodlná matrace, dobré prostředí … ale hlavně komfortní pyžamo. Jedině v pohodlném, příjemném nočním úboru budete mít ty nejkrásnější sny! I vy si můžete takové pyžamo pořídit, stačí si jen vybrat.

Komfortní pyžama

Pohodlně se usaďte a seznamte se s vlnou moderních pyžam, která uspokojí nejen vás, ale i vaší drahou polovičku. Zkuste se podívat do vašeho šatníku a odpovězte na následující otázky. Máte noční košilky? Najdete ve skříni klasické pohodlné pyžamo, zkusila jste si někdy vypadat jako Babydoll nebo jiný model? Líbí se vám být sexy a přitáhnout pozornost mužského pokolení? Pokud jste alespoň jedenkrát odpověděla ano, máte vyhráno.

Luxus

Pyžama se liší nejen velikostí, tvarem, stylem, designem apod., ale také je vybíráme v závislosti od naší povahy, předsudků, společníka v posteli, teploty v místnosti, doby, věku atd.
Jedna z velice oblíbených skupin pyžam jsou: luxusní pyžama, ve kterých každá žena bude vypadat sexy. Satén, krajka, poloprůhledné rukávky nebo velký výstřih, kdo by v takovém nočním úboru nevypadal sexy?

Značková pyžama

Vyberte si z celé řady značkových pyžam na krasnepradlo.cz. Okouzlující a svůdná pyžama značky Pigeon, Obsesive, Obsession, Miran, Vanilla, Irall, Dkaren nebo De Lafense. Každá značka představuje jinou charakteristiku pyžam. Kvalitní, jedinečný a vysoce pohodlný materiál, ze kterých jsou pyžama ušita, okouzlí nejen vás.

Velký výběr

Chcete-li pyžamo spíše klasické, s krátkými nebo dlouhými kalhoty, zvolte např. klasické bavlněné pyžamo, které je velice příjemné na dotek. Některá luxusní pyžama ze saténu můžete mít jak s dlouhými kalhoty, tak s krajkovými šortky. Dále se dají pořídit úchvatné noční košilky s délkou do poloviny stehen apod.

Moderní design

Letošní rok, stejně jako ten loňský dává přednost luxusní pyžamům z kvalitního materiálu doplněn drobným designem – stuhou. Co říkáte na pyžamo ozdobené krajkou a saténovou stuhou? No není to bezvadný kousek? Toto dekorativní vázání dokáže udělat i z obyčejného pyžama moderní záležitost.
Letošním hitem jsou zejména červená, šedá, stříbrná, zlatá, tyrkysová a bílá pyžama. Naprosto dokonale budete vypadat v pyžamu se zajímavým designem a dekorem. Jednobarevné, krajky, stuhy, satén, bavlna, proužky apod. Stačí si jen vybrat – na výběr máte z opravdu široké nabídky. Okouzlete vaší drahou polovičku a dopřejte si luxusní spánek plný nádherných snů!

Článek Pyžama, ve kterých dokážete rozzářit noc byl publikován 8. února 2013 v 13.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...