Bižuterie z korálků promění outfit k nepoznání

Tagy:  bižuterie, bižuterie z korálků, halenka, bílá halenka, model, outfit, móda

Sponzorované odkazy:

Bižuterie z korálků promění outfit k nepoznání

Móda je od pradávna neodmyslitelnou součástí našich životů a i když si to mnohdy ani neuvědomujeme, úzce ovlivňuje naše rozhodování a výběr outfitu může výrazně zamíchat s kartami. Pakliže se na obchodní schůzku vydáte v džínách, budete působit neseriózně, jakmile se v kanceláři objevíte v teplákové soupravě, pravděpodobně dostanete ,,padáka“ nebo při nejmenším výrazné napomenutí a v případě, že na první schůzce s vysněným partnerem ukážete příliš odhalené nahé kůže, můžete rovněž vše zkazit. Módu bychom tedy rozhodně neměli brát na lehkou váhu, ale co dělat, pakliže si nepotrpíte na nejnovější výstřelky a také nemáte dostatek financí na přeplněnou šatnu a luxusní značky? Pak rozhodně vsaďte na doplňky, které dovedou zázraky. Podívejte se, jak s obyčejným kusem oděvu dokáže kouzlit bižuterie z korálků, kterou pořídíte za pár korun.

Doplněk dovede zázraky

Jednoduchá bílá blůza je možná přežitek, ale kdo ji ve své skříni nevlastní? Stejně tak, jako by každá žena měla mít alespoň jedny, formální černé šaty a sako, bílá halenka je taktéž nezbytností, která si najde své uplatnění téměř vždy. Otázkou ale zůstává, jak se k uniformovanosti bílé blůzky postavíte. Buď si k ní obléknete černé kalhoty a obyčejnou kabelku, čímž splynete v davu úředníků a šedých myší a nebo si pořídíte stylový doplněk za pár korun a rázem se proměníte v módní ikonu.

Proměňte jednoduchou halenku v sexy model, autor. stylebopProměňte jednoduchou halenku v sexy model, autor. stylebop

V hlavní roli kontrast

Nic nelichotí bílé barvy tolik, jako výrazné kontrasty, které upozorní na její jednoduchost a něžnou čistotu. Masivní náhrdelník s křiklavými růžovými korálky nechá vyniknout jednoduchý střih tuniky a zároveň krásně zaplní dekolt. Za pár stovek tak ze svého obyčejného kompletu vykouzlíte výrazný model plný barev, radosti a hravosti. S výběrem kabelky a bot si hlavu nelámejte a s klidem vsaďte na svou osvědčenou klasiku, dominanci náhrdelníku jen tak něco nepřebije.

Bílá v kombinaci s růžovou? Trefa do černého!, autor: farfetchBílá v kombinaci s růžovou? Trefa do černého!, autor: farfetch

Hurá na taneční parket

Plesová sezona je v plném proudu a proto byste si alespoň jeden večer měly náležitě užít. Většina žen ples pojme jako možnost odhalit krásné nohy a nechat vyniknout načesané vlasy, ale ne každý si na šaty, podpatky a tuny make-upu potrpí. Cítíte se nejlépe ve společenských kalhotách a nejraději byste opět sáhli po jednoduchém, nevtíravém vršku? Pak jednoduchou bílou halenku ozvláštněte o výrazné náušnice s pestrobarevných korálků, které zaujmou na první pohled, ovšem nebudete středem pozornosti.

Díky náušnicím máte rázem model na ples, autor: farfetchDíky náušnicím máte rázem model na ples, autor: farfetch

I ruce se počítají

Spousta žen s radostí zapomíná na to, že má také ruce, které je třeba vystavovat. Jak jinak upozornit na pěstěné nehty, než pomocí výrazného náramku z velkých korálů, který pořídíte za pár korun a přitom vytvoříte další atraktivní model.

Korálky pořídíte za pár korun, autor: farfetchKorálky pořídíte za pár korun, autor: farfetch

Článek Bižuterie z korálků promění outfit k nepoznání byl publikován 1. března 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...