Luxusní doplňky – která žena by jim odolala?

Tagy:  luxusní doplňky, šperky, kabelky, obuv, burberry, gucci, louis vuitton

Sponzorované odkazy:

Luxusní doplňky – která žena by jim odolala?

Módní trendy jsou nedílnou součástí našich životů a pomáhají nám vytvořit vlastní styl a poukázat na to, co se nám líbí a co naopak nikoli. Většina žen si potrpí na nakupování a pořizování nejnovějších kousků do své sbírky, často ale zapomínají své outfity ozvláštnit o zajímavé doplňky, které dělají model tím pravým. I jednoduché džíny a obyčejné bílé tílko se vedle luxusní kabelky rázem stane módní ikonou, kterou bude každý kopírovat. Posviťte si proto na prvotřídní zboží, rozbijte prasátko a pořiďte si alespoň jeden kousek, který stojí doslova za všechny peníze, neboť méně, je někdy více.

Symbol elegance

Naprosto dokonalým symbolem elegance se stala značka Burberry, která v sobě snoubí jednoduché prvky typického loga a tradičních barev, které zná snad každá žena zajímající se alespoň nepatrně o svět módy. Kašmírový šátek nebo šálka z kolekce Burberry je doplňkem, který se hodí takřka je každému kusu oblečení a i ty nejobyčejnější dovede pozvednout na zcela jinou úroveň. Šátek je v typickém béžovém provedení s pruhy a malým logem. V kombinaci se stejnou kabelkou a páskem budete za královnu stylu a vkusu.

Burberry je sázka na jistotu, autor: farfetchBurberry je sázka na jistotu, autor: farfetch

Luxusní chůze

Jestli je někdo odborníkem přes luxusní obutí, pak je to rozhodně italská značka Gucci, která si jako jedna z mála potrpí na ruční výrobu v italských dílnách, nikoli v Číně za pomocí levné pracovní síly. Veškerá obuv je vždy z pravé kůži, nikoli z koženky a pyšní se dlouholetou životností. Investice do bot Gucci je sice větší, ale za to se opravdu vyplatí. Vybrat si můžete od pohodlných tenisek s firemním logem, přes stylové kozačky až po sexy střevíčky, které v době plesové sezóny opravdu užijete.

Gucci obuvi opravdu rozumí, autor: mytheresaGucci obuvi opravdu rozumí, autor: mytheresa

Všechno pěkně pohromadě

Rádi byste investovali do luxusní kabelky, která vám vydrží roky a stále bude vypadat jako nová a svou exkluzivitou budit pozornost? Pak si rozhodně posviťte na modely Louise Vuitton, jež jsou legendární a proslulé po celém světě. Žádné celebritě nemůže chybět a pokud potkáte movitější slečnu, buďte si jisti, že alespoň jeden kousek vlastní také. Kabelky Louise Vuitton se do paměti žen zapsaly díky své jednoduchosti, typickému provedení, kvalitě a především nadčasovosti, díky níž bude dnešní model stále žhavým kouskem i za deset let.

Kabelky LV jsou legendární, autor: shopbopKabelky LV jsou legendární, autor: shopbop

Článek Luxusní doplňky – která žena by jim odolala? byl publikován 5. března 2013 v 14.00 v rubrice Doplňky, Značky a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...