Topy s volánky opět letí!

Tagy:  topy, trika, tílka, oblečení, móda, barvy, volány, řasení

Sponzorované odkazy:

Topy s volánky opět letí!

Trika, tílka, nejrůznější topy, to všechno jsou stále vděčné svršky, kterých je třeba mít pořádnou zásobu, neboť je můžete nosit po celý rok. Ať už se rozhodnete pro formálnější kalhotový kostým, vyrazíte po nákupech či chcete zaujmout na party, ale nehodláte se vzdát svých oblíbených džínů, stále je třeba mít v záloze nějaký ten stylový topík. Pokud nevíte, jaký kousek si pořídit, abyste byly maximálně in a přitom nezruinovaly své bankovní konto, vyzkoušejte variantu, která letošní léto opět letí. Řeč je o topech s volánky, ve kterých budete jednoznačně za hvězdu!

Velmi jednoduchou a nenásilnou variantou je vzdušný vrstvený top v kombinaci jemných barev bílé a pastelově růžové. V lehkém bavlněném modelu se budete cítit neustále svěže a neskutečně pohodlně, proto se pravděpodobně ihned stane vaším nejoblíbenějším kouskem, který na vás vaše okolí letošní léto spatří mnohokrát.

Jednoduchý vrstvený topík, autor: lipsyJednoduchý vrstvený topík, autor: lipsy

Stejně jako jsou moderní volánky, je v kurzu asymetrie a výrazné barvy. A právě tento atraktivní top splňuje všechna tři kritéria, proto by ve vašem šatníku neměl chybět! Vyrazit v něm můžete na romantickou schůzku, ale také do kanceláře, kde rozhodně nehodláte být za šedou myš.

Atraktivní top v sexy provedení, autor: johnlewisAtraktivní top v sexy provedení, autor: johnlewis

Tílek není nikdy dost a těch barevných, navíc s květinovými vzory v létě tuplem ne. Pořiďte si tento příjemný model veselé zelené barvy se zajímavým volánkem v dekoltu, který opticky zvětší poprsí a vytvoří tak podstatně ženštější křivky.

Top s květinovým vzorem, autor: farfetchTop s květinovým vzorem, autor: farfetch

Tento vskutku nevšední model je pro ženy, co se nebojí být originální a středem pozornosti. Zdánlivě barvou fádní kousek je jedinečný svými nabíranými rukávy, které v kombinaci se slim kalhotami či krátkými kraťásky vypadají naprosto úchvatně.

Stylové nabírané rukávky, autor: net-a-porterStylové nabírané rukávky, autor: net-a-porter

Tak přesně tento top byste si měly vybavit, když se řekne volány, neboť právě zde je jich požehnaně. Pro milovnice jasných letních barev a romantického řasení je však ideální volbou.

Extravagantní volány a jasná barva, autor: marissacollectiExtravagantní volány a jasná barva, autor: marissacollecti

Článek Topy s volánky opět letí! byl publikován 28. června 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...